Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SPADAJ, TATO 

7478793.3.jpg

Gatunek: komedia

Bohaterowie:

Donny-Adam Sandler
Todd-Andy Samberg
Jamie-Leighton Meester
Chad-Milo Ventimiglia
Ojciec McNally-James Caan

OPIS FILMU:

14 letni Donny zakochuje się w swojej nauczycielce-Mary McGarricle-pięknej młodej kobiecie. Pewnego dnia, kiedy chłopak został po lekcjach uwiódł ją . Kiedy inni dowiedzieli się o tym, co zrobili Mary trafia do więzienia, a Donny zostaje sam z ich dzieckiem. Przenosimy się 30 lat później. Młody ojciec już wtedy dorosły mężczyzna ma spore problemy finansowe, gdyż wolał spędzać czas bawiąc się. Jego syn Todd pracuje w dobrze prosperującej firmie i przygotowuje się do ślubu z piękną Jamie. Jednak pewnego dnia ojciec po wielu latach postanawia odwiedzić chłopaka...

MOJA OPINIA:

Kolejna mega dobra komedia sam początek już mnie zainteresował, a jednak nie lubię zbytnio oglądać filmów itp. wole usiąść przed komputerem lub wyjść gdzieś z przyjaciółmi. Nie mogę pominąć wątków, w których występuje kobieta tańcząca na rurze-oczy bolą, ale uśmiać się da ioPsig0.png
Gra aktorska-perfect rzekłabym!
Naprawdę jest, wiele scen gdzie nie da się, chociażby uśmiechnąć oglądałam go, kiedy miałam mega doła, a i tak się uśmiałam więc coś w tym filmie musi być 1IglWtz.png
Ps. Końcówka troszkę nieudana.
Film oceniam na 8/10.

CIEKAWOSTKA:
Film kręcono w Peabody (Massachusetts, USA). 

Gdy Jamie pyta Todda to jest 452 pomnożone przez 77 on odpowiada,

że 84304. Prawidłowa odpowiedź brzmi 34804

FILM ONLINE:
http://www.cda.pl/video/8876047

• Lubię to! 3
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Cl.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.