Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż wpadłem na pomysł 'reklamy' forum mianowicie chciałbym rozszerzyć dział webmasteringu dlaczego? Dużo jest teraz ludzi, którzy stawiają sieci i szukają np. szablonów, całych silników itp. Wtedy wkracza nasze forum z tagami, które wyskakują w Google, rzecz jasna trzeba trochę wypozycjonowac ale wszystko jest to zrobienia. Rozumiem, że katujemy powstało w celu rozgrywki ale można spróbować rozwinąć je pod względem hmm... Technicznym?

Co wy na to?

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak dla mnie słabe dlaczego? Dlatego, że ludzie będą wchodzić na forum po to żeby pobrać pliki czytać poradniki itp. Nikt nie zostanie na forum po pobraniu plików bo będą robić swoją stronkę.

Opublikowano

Ale osoby które będą wbijać podniosą nam pozycję w Google a poprzez wyszukiwanie szablonów np. To i tak osoby będą zostawać u nas. Poza tym zwiększy się ruch na forum dzięki któremu strona będzie żyć.

• Legenda
Opublikowano

Miałem kiedyś to zrobic ale wypadło mi z głowy. Mogło by się to udać i wypożycjonowac jakieś frazy. Myślę że.by.to się udało.

Sorki za błędy pisze z tel.

Opublikowano

Miałem kiedyś to zrobic ale wypadło mi z głowy. Mogło by się to udać i wypożycjonowac jakieś frazy. Myślę że.by.to się udało.

Sorki za błędy pisze z tel.

Tagi cs 1.6 szablony sieć serwery itp itd i gdyby były na pierwszej stronie w Google dużo by to dało :)

Opublikowano

1. Z góry mówię, że jeżeli chcesz się zabrac za IPB/IPS to wrzucając silnik forum ipb 3.4.7/8/9 czy też IPS 4.0/4.1 stajesz się piratem (pliki nulled/retail), a my raczej nie wspieramy piractwa.

2. Teraz prawie nikt nie stawia forów na phpbb, a rzadko na MyBB (są, ale rzadko).

3. Większośc autorów szablonów nie zezwala na dalsze udostępnienia.

Jedyne co by wypaliło to FAQ jakichś małych spraw/poprawek, a wiadomo, że istnieje forum, gdzie tego jest od zaje....

Myślę, że to zbędne ;)

Opublikowano

1. Z góry mówię, że jeżeli chcesz się zabrac za IPB/IPS to wrzucając silnik forum ipb 3.4.7/8/9 czy też IPS 4.0/4.1 stajesz się piratem (pliki nulled/retail), a my raczej nie wspieramy piractwa.

2. Teraz prawie nikt nie stawia forów na phpbb, a rzadko na MyBB (są, ale rzadko).

3. Większośc autorów szablonów nie zezwala na dalsze udostępnienia.

Jedyne co by wypaliło to FAQ jakichś małych spraw/poprawek, a wiadomo, że istnieje forum, gdzie tego jest od zaje....

Myślę, że to zbędne ;)

Kwestia dogadania się z autorami. Poza tym dużo razy widziałem z pozwoleniem na publikację:) Poza tym wraz z napływem osób będziemy trafiać na koderow itp którzy sami będą publikować swoje prace:)

Opublikowano

Wiekszosc osob nie szuka poprzez wbijanie na jakies forum webmasterskie tylko wpisuje w google szukana fraze a gdy bedzie wypozycjonowane to nasze forum sie im pojawi. Zreszta jesli bedzie ciekawa zawartosc to u nas bedzie wiekszy ruch

• Legenda
Opublikowano

Proszę podać propozycję działów jakie chcielibyście żeby się tam znajdowały.

Jeszcze powiem ze to będzie na próbę i jak się zapełnią działy będą miały dużo wyświetleń no to może coś z tego wyniknąć :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.