Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Damianello(DJ8)

Mapy / Klasy / Perki /System

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja propozycja co do Map to dodać nowe takie Popularne i Najlepsze jak:

-cs_wiocha

-de_dust2_long

-cs_assault (Normalny, bez żadnych okien wieżyczek bez okien itp bo po co to, lepszy normalny standardowy)

-fy_pool_day

-fy_snow (Co z tego ze małe te mapki ale jak jest mniej graczy to po co latać na największej mapie w csie?)

-de_inferno

-cs_office (Nie wiem czy jest)

Dla mnie te Mapy są The Best na Coda .

>>>>>>>K.L.A.S.Y.<<<<<<<<

Dziwie się ze nie ma mojej ulubionej klasy która jest na każdym cod modzie -.^ Nieśmiertelny/ Powstaniec (Chociaż wole go w nazwie Nieśmiertelny) Dlaczego go nie ma? Jest przydatna postacią np na start by wyloci dobry perk jak hight levle maja cie na szczał.

Nieśmiertelny> 8 sec Nieśmiertelności> bron: Aug od CT lub SG-552 od TT< Taki balans jest Najbardziej odpowiedni

Ulepszyć Granatnika, Deagle i granaty co 3 sekundy których dmg zależny od inty, każdy raczej będzie ładował w inte wiec będzie miał mało hp tym granatnikiem i padnie szybko, a trafić takim granatem w szybkiego typa to tez nie jest łatwo wiec balans odpowiedni.

Dać lepsza bron Replikantowi np Aug i 4 repliki bo co on zrobi bez dmg z broni a na repliki mało osób się nabiera

Może jakaś klasa która zamraża nabojami? Jakiś Freezen, zamraża na sekundę typa albo go tak spowalnia i niebieski sie robi ;D

Zmienic nazwe Wsparcia Ogniowego na Kamikadze, lepiej pasuje pod ta nazwę te M4 i 2 Rakiety

To takie klasy omówione jak narazie:

-Nieśmiertelny

-Granatnik

-Replikant

-Freezen

-Wsparcie Ogniowe

>>>>>P.E.R.K.I.<<<<<

Kret - 1/2, 1/3, /1/4 na respawn u przeciwnika

Wyposażenie Wsparcia - 2 rakietki, nie tu nie ma na zasadzie zbostujmy Wsparcie Ogniowe, bo exuast na normalna rakiete to 7 sekund a za ten czas ktos zabije tego goscia

Mocny Full - ( Co by tu dac, jakas kondyche, hp, wytrzymalosc, i wiekszy dmg z broni?)

Morfina - 1/1, 1/2 na odrodzenie

Golden Ak / Golden M4? Fajnie by bylo tak latac ze zlotym M4 / Ak ktory zwieksza dmg np z 70 dmg + bo i tak mozna miec 1k hp +

Nie mam więcej pomysłów na Perki.

Co do sklepu, po co te cale zloto, juz lepiej byly te monety i za te monety kupno tych rzeczy ze sklepu a za ten hajs co sie dostaje ogolnie to zrobic /respawn (ozywia Cie na respie swoim) za np 3k, bo nie lubie miec 16000$ Nie majac co z tym zrobic takie to smutne ; /

• Lubię to! 1