Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Łukasz

Staż na forum : Siedem miesięcy

Wiedza na temat serwera [0/10]: Na chwile obecną dam 6

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9/10 dlatego, że każdy może się pomylić.

Serwer: FFA CS GO

Dlaczego ty? : Gram na tym serwerze, dużo nowych graczy przychodzi na serwer i też jest dużo błędów które ktoś musi naprawić. Z tego co wiem to Developer ogarnia ten serwer i chciał bym go trochę odciążyć w obowiązkach bo może ma ważniejsze sprawy na głowie. Zapewne wszystkich interesuje moje doświadczenie. Opiekunem nigdy nie byłem ale myślę, że dam sobie rade. Upilnować dojrzałych ludzi nie jest trudno ja mam czas i chęci więc od ciąże innych w tych obowiązkach. Jestem dość pracowity, widzicie po moich rangach. Mam okazje pomóc więc składam to podanko, mam nadzieje, że wasze wypowiedzi będą na plus i dacie mi spróbować moich sił. Uczę się szybko, kto pyta nie błądzi czegoś nie będę wiedział mam innych do zapytania lub naszego ukochanego wujka google. Dobra już wam nie będę męczył oczu. Serdecznie dziękuję i czekam na wasze wypowiedzi.

@edit

Boże ale mi się pomyliło xD ale w razie co służę pomocą w konfiguracji hehe / Trochę edytowałem podanko.

Jestem dość często na serwerze i wiem kto by chciał dołączyć do adminów.

Kontakt: Steam / forum / ts3 / telefon jak będzie konieczny.

• Legenda
Opublikowano

Ranga Opiekun Serwera polega na sprawowaniu pieczy nad adminami, ich aktywnością itp. zgłaszaniu błędów do któregoś z H@, a oni to naprawią. 

Co do podania to jestem na tak.

Wiek masz odpowiedni, na serwerze grasz często, więc wiedzę na temat serwera też masz, Staż na forum też bardzo dobry. Nie mam zastrzeżeń.

• Lubię to! 1
Opublikowano

A dam tak, ponieważ:

+ wiek,

+ doświadczenie, 

+ przesiadujesz dość często na serwerze i wiesz co i jak się dzieje, 

+ aktywność na forum zarówno jak i serwerze.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.