Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Pyskata

bezuczuciowa. admin FFA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Serwer: Szlachetna Sysia w panierce. forum: @bezuczuciowa.
Imię: Sylwia
Staż na serwerze: Szczerze? nie wiem, ale był inny mod i grałam na nim a zmienili na FFA.
Doświadczenie: Posiadam iż adminuje tutaj na only DD2.
Znajomość sourcemoda [0/8]: Szczerze? 3
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Na ten moment mogę sporo iż nie mam nic ciekawego do roboty, więc śmiało sobie napisze 3h, bo też czas muszę poświęcać naszemu only DD2.
Dlaczego Ty?: Dlaczego? to proste, dlatego, że dziś była sytuacja wiadomo jak to kobieta wejdzie na serwer robi furorę i lecą głupie teksty typu "ładna jesteś?" "Kiedy słucham Twojego głosu to myślę, że jestem w raju" czy też inne, nie zapominając dopiero FFA się rozkręciło i potrzebujecie adminów, a znam się na rzeczy i mam chęć trochę Rudego jak i Joniego odciążyć z obowiązków.
Kontakt: steam/pw/ts
SID: STEAM_0:1:12412184
Akceptujesz regulamin admina?: Tak.
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

• Legenda
Opublikowano

No proste, że tak. 

Wiek odpowiedni, posiada admina na innym serwerze i skarg nie ma, czyli sprawuje się bardzo dobrze jako admin. Serwer jest nowy i admini są potrzebni + doświadczenie. 

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.