Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick:  тяυѕт

Imię: Łukasz

Staż na serwerze: FFA dopiero co wyszło a często na nim pogrywam.

Doświadczenie: Posiadam admina na Only DD2 CS GO

Znajomość sourcemoda [0/8]: 5

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Ile będzie można w weekend więcej w tygodniu mniej. Ale tak wpadam od czasu do czasu zagram kilka map i spadam a za moment znów jestem.

Dlaczego Ty?: Nowy serwer dużo nowych graczy, przyjdą trolle to jest normalnie do niewytrzymania i masz problem bo nie ma kto ich ogarnąć to nowy serwer więc nie ma adminów. Ja posiadam już admina na tej sieci jestem w UBT więc zaufanie do mnie macie więc nie widzę problemu przydzielenia mi admina na owym serwerze. Nic nie stracicie a ja wam tylko pomogę to ogarnąć. Dużo osób mnie już kojarzy na serwerze więc lubić mnie chyba lubią xD I do rzeczy admin potrzebny od już bo serwer co raz częściej 17/17 slot.

SID: 1:0:101299630 

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Co do składki jak się dostanę wyreguluję pod koniec miesiąca przelewem lub sms'em.

Opublikowano

Tak

+ Doświadczenie 

+ Czyste konto steam

+ Wiek

+ Skoro nowy serwer, a z tego co mi wiadomo nie ma tam dużo adminów, o ile jakiś jest, więc przydała by się osoba żeby go pilnowała.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomo, że tak ponieważ:

+ staż na serwerze oraz forum, 

+ doświadczenie, 

+ wiek, 

+ ogarnięty znający się na rzeczy, 

+ znajomość sourcemoda.

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.