Skocz do zawartości
NoFacePL

[COD MOD 4001LVL] NoFacePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NICK: NoFacePL

NICK ADMINA: RexiPL

STEAM ID/IP:  STEAM_0 : 0 : 1698815434

CZAS ZDARZENIA/DATA: 2016-10-13 Godzina 22:55

Serwer (mod): [COD MOD 4001LVL]

OPIS SYSUACJI: Gram jak zawsze uczciwie, a tutaj mi robicie screeny. Nie wiem nawet za co, na ss nie widać czemu i z jakiego powodu mam bana. Proszę o odbanowanie.

Link do strony z banem: http://katujemy.eu/bany/ban_list.php?bid=90696

.rar

Opublikowano

Zaznacz wszystkie screeny, potem kliknij prawy przycisk myszy i wybierz dodaj do archiwum .rar, nastepnie dodaj to na hosting zippyshare.com bądź speedyshare.com

Opublikowano

Być może nie posiadasz winrara tu masz link http://www.win-rar.com/download.html?&L=0

Jak już pobierzesz zainstaluj i następnie zrób folder o dowolnej nazwie, wrzuć tam screen shoty i naciśnij prawym przyciskiem myszy na ten folder i będziesz miał tam opcję "Dodaj do archiwum" i po problemie. Jak już będziesz miał spakowane wchodzisz na zippyshare.com lub speedyshare.com , wrzucasz tam i podajesz nam link.

Łatwiej się już nie da wytłumaczyć.

Opublikowano

Zaznacz wszystkie screeny, potem kliknij prawy przycisk myszy i wybierz dodaj do archiwum .rar, nastepnie dodaj to na hosting zippyshare.com bądź speedyshare.com

Ale ja chce wiedziec za co mam bana !?

Opublikowano

To są tylko ss'y wrzuć je tak jak mówią inni a wszystko się wyjaśni :)

Opublikowano

To są tylko ss'y wrzuć je tak jak mówią inni a wszystko się wyjaśni :)

No wrzucilem o co wam chodzi ?!

Opublikowano

Nie ogarniam ! Wrzucilem i o co wam chodzi ?!

Jak już będziesz miał spakowane wchodzisz na zippyshare.com lub speedyshare.com , wrzucasz tam i podajesz nam link.

I kolego nie pisz post pod postem bo dostaniesz ostrzeżenie zrób to co Ci napisałem i będziesz miał ub.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Odbanowany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Opublikowano

sorki za wypowiedz

Może mi ktoś powiedzieć, gdzie w tym linku są ssy spakowane?

ściągnij ten plik i do nazwy "rar" dopisz .rar i wtedy będziesz miał spakowany plik 

• 8 lat później...
  • Junior Admin
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.