Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
NoFacePL

[COD MOD 4001LVL] NoFacePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NICK: NoFacePL

NICK ADMINA: RexiPL

STEAM ID/IP:  STEAM_0 : 0 : 1698815434

CZAS ZDARZENIA/DATA: 2016-10-13 Godzina 22:55

Serwer (mod): [COD MOD 4001LVL]

OPIS SYSUACJI: Gram jak zawsze uczciwie, a tutaj mi robicie screeny. Nie wiem nawet za co, na ss nie widać czemu i z jakiego powodu mam bana. Proszę o odbanowanie.

Link do strony z banem: http://katujemy.eu/bany/ban_list.php?bid=90696

.rar

Opublikowano

Zaznacz wszystkie screeny, potem kliknij prawy przycisk myszy i wybierz dodaj do archiwum .rar, nastepnie dodaj to na hosting zippyshare.com bądź speedyshare.com

Opublikowano

Być może nie posiadasz winrara tu masz link http://www.win-rar.com/download.html?&L=0

Jak już pobierzesz zainstaluj i następnie zrób folder o dowolnej nazwie, wrzuć tam screen shoty i naciśnij prawym przyciskiem myszy na ten folder i będziesz miał tam opcję "Dodaj do archiwum" i po problemie. Jak już będziesz miał spakowane wchodzisz na zippyshare.com lub speedyshare.com , wrzucasz tam i podajesz nam link.

Łatwiej się już nie da wytłumaczyć.

Opublikowano

Zaznacz wszystkie screeny, potem kliknij prawy przycisk myszy i wybierz dodaj do archiwum .rar, nastepnie dodaj to na hosting zippyshare.com bądź speedyshare.com

Ale ja chce wiedziec za co mam bana !?

Opublikowano

Nie ogarniam ! Wrzucilem i o co wam chodzi ?!

Jak już będziesz miał spakowane wchodzisz na zippyshare.com lub speedyshare.com , wrzucasz tam i podajesz nam link.

I kolego nie pisz post pod postem bo dostaniesz ostrzeżenie zrób to co Ci napisałem i będziesz miał ub.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Odbanowany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Opublikowano

sorki za wypowiedz

Może mi ktoś powiedzieć, gdzie w tym linku są ssy spakowane?

ściągnij ten plik i do nazwy "rar" dopisz .rar i wtedy będziesz miał spakowany plik 

• 8 lat później...
  • Junior Admin
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.