Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Łukasz

Staż na forum : Dość spory  "Rejestracja: 03 gru 2015"

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Ile można, jestem człowiekiem mobilnym więc w każdej chwili mam dostęp do forum.

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9 wiadomo człowiek nie robot  pomylić się może.

Dlaczego ty? : Myślę że dodatkowych rąk nigdy za mało.  Potrafię dobrze i przemyślanie oceniać screen shot'y, demka. Nie jestem osobą postronną. Mam dużo czasu, więc w każdej chwili jestem gotów to sprawdzenia forum czy jest coś nowego.

Znajomość AmxBans [0/10] : Myślę że 9. Sam kiedyś stawiałem bans'a więc jakieś pojęcie mam. Daje 9 dlatego, że może czegoś nie umiem lub nie zauważyłem jakiejś możliwości itp.

Znajomość IPB [0/10] : Dam 6 ale zapewne nie jest trudny do ogarnięcia. MyBB bez problemu ogarnąłem.

Opublikowano

Tak, pomimo, że:

- Gdy ktoś dostaje ss'y nie czeka dłużej niż 15 min na ub ( Wieczorami może być inaczej) - Więc bardzo szybko ub jest, lecz zawsze im się pomoc przyda.

+ Wiek

+ Doświadczenie

+ Staż.

• Lubię to! 1
Opublikowano

A w sumie można dać szansę, ponieważ: 

+ wiek, 

+ staż, 

+ dodatkowa para rączek zawsze się przyda, 

- mało się rozpisałeś w podaniu.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Podanie przyjęte. Wyślij mi na PW Login oraz Hasło do utworzenia konta w Bansie. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.