Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Bartuś ;)

Nick oskarżonego: xNacinatix

IP lub SID oskarżonego: uzupełnię wkrótce

Przebieg sytuacji: Razem z grupką innych naśmiewali się z mojego głosu,  jednakże jestem juz dawno po mutacji, gdyż mam ponad 20 lat. Podejrzewam, że został za bardzo pokarany i nerwy koledzie puściły. Ponadto zostałem zmutowany praktycznie za nic, za rzekomą obrazę, jednak możecie sprawdzić na demku z mapy ok godziny 20:10 , że żadnych wyzwisk nie było. Ludzie, z którymi mi ubliżał cały czas obrażali innych graczy mimo wszystko nie zostali zmutowani, wiec coś jest jednak nie tak. Wychodząc z założenia, że admin powinien stanowić wzór dla innych graczy, chcę powiedzieć, że gracz pełniący tą funkcję nie wywiązał się z obowiązku i notorycznie mi ubliżał. Wszystko jest nagrane na demku, które posiadacie na stronie. Uważam, że tacy ludzie nie powinni zasiadać w szeregach administracji, a mi po prostu zrobiło się przykro, ponieważ nie jestem przyzwyczajony do mentalności ludzi w tej grze tj. ( ciągłe ubliżanie i szukanie zaczepki ) . Cóż mogę powiedzieć więcej, na pewno takie zachowanie nie przyciąga nowych graczy na serwerownie wręcz przeciwnie. Nie wyszedłem od razu z serwera bo licznych obelgach, tylko zaciekawiłem się tą sprawą i zdecydowałem napisać.  Może chociaż to poskutkuje i zostanie ukarany. Eloo. 

Dowody
Demko z mapy de_dust2 mapa z godziny ok 20:10 . 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak dowodów.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.