ImKoksiak Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Otóż tak, wczoraj (10.12.2014) kupiłem vipa na 90 dni za 30zł, i go nie dostałem. Byłem na serwie i gdy go kupiłem, wywaliło mnie z serwera, i nie mogłem potem wbić ponieważ wyświetlał się komunikat:"You have no entry to the server". Dzisiaj (11.12.2014) wbiłem na innym nicku, i zapytałem się admina "OjCiEc RyDzYk" (sory jeśli źle napisałem xD) i powiedział mi żebym zmienił nick na tego na ktorym kupiłem tego vipa, i w konsolce wpisał "/setinfo_pw (moje hasło)" zrobiłem tak, spróbowałem wbić na serwa i wyświetlił się ten sam komunikat :( Bardzo proszę o naprawienie tego błędu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOLES_GIT Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 setinfo _pw haslo Tak napisz ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnSlayer Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Otwierasz konsole wpisujesz: /setinfo _pw "hasło" Pomiędzy setinfo a _pw ma być spacja, po _pw to samo, hasło w cudzysłowiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImKoksiak Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 Dzięki za odpowiedź, lecz pomógł mi w tym gracz raven :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts