Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
SprinT

Szybka Rekrutacja !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybka rekrutacja na admina!

Twój nick:

Ile masz lat:

Znajomosc regulaminu od 1-10?:
Czas spędzony na serwerze (GT):
Znajomość amxx od 1-10?
Co chciałbyś wprowadzić na serwerze jako admin:
Dlaczego ty?:
Posiadasz działający mikrofon [TAK/NIE]:
Skladka miesieczna 11,07 zl SMS/PSC?:
Kontakt (GG / Steam):
Steam/Nonsteam?:

Wymagania : 

+16 lat

+7h przegranych na serwerze

Minimum 1-2h dziennie na serwerze

Kultura osobista

Znajosc regulaminu

Opublikowano

Twój nick:RaczejNie

Ile masz lat:16

Znajomosc regulaminu od 1-10?:8
Czas spędzony na serwerze:480minut
Znajomość amxx od 1-10? nie oszukujmy sie 3
Co chciałbyś wprowadzić na serwerze jako admin:chciał bym wprowadzić jakieś nowe mapy kulture no i sie pomysli
Dlaczego ty?:Bo jestem kulturalny ogarnięty i lubie ten serwer
Posiadasz działający mikrofon [TAK/NIE]:TAK
Skladka miesieczna 11,07 zl SMS/PSC?:tak  XD
Kontakt (GG / Steam): GG i Steam
Steam/Nonsteam?:Nonsteam
Link do GameTracker:http://www.gametracker.com/player/RaczejNie/193.33.177.130:27205/

Opublikowano

Czas spędzony na serwerze:480minut

Znajomość amxx od 1-10? nie oszukujmy sie 3

Co chciałbyś wprowadzić na serwerze jako admin:chciał bym wprowadzić jakieś nowe mapy kulture no i sie pomysli

Dlaczego ty?:Bo jestem kulturalny ogarnięty i lubie ten serwer

Skladka miesieczna 11,07 zl SMS/PSC?:tak  XD

Link do GameTracker:http://www.gametracker.com/player/RaczejNie/193.33.177.130:27205/

Odrzucam. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czas spędzony na serwerze:2295minut
Znajomość amxx od 1-10? po długim czasie spędzonym na poradnikach forach patrzyłem skale mogę powiedzieć że jakieś 5-6
Co chciałbyś wprowadzić na serwerze jako admin:chciał bym wprowadzić przede wszystkim kulturę ład i porządek może jakieś mapy a tak to niczego serwerowi nie brak
Dlaczego ty?:Bo jestem kulturalny ogarnięty potrafię dostosować się do każdej sytuacji mam poczucie humoru lubię ten serwer i spędzam na nim bardzo dużo czasu
Skladka miesieczna 11,07 zl SMS/PSC?:tak PSC jak już
Link do GameTracker:http://www.gametrack....177.130:27205/

Opublikowano

Twój nick: George Clooney ;3

Ile masz lat: 16

Znajomosc regulaminu od 1-10?: 10/10
Czas spędzony na serwerze: 1550min = 25h+
Znajomość amxx od 1-10? 6.5/10
Co chciałbyś wprowadzić na serwerze jako admin: Na serwerze gdy nie ma administracji to bardzo często ludzie od razu się odpalają, wtedy naprawdę nie da się grać, gdy piszę do administracji to jest bardzo często zajęta, na serwerze jak i na komputerze siedzie dziennie po 4-8h więc z moją aktywnością na pewno nie będzie żadnego problemu, chciałbym na serwerze również zachować kulturę, ład i porządek.
Dlaczego ty?: Myślę że się nadaje na administratora, nie licząc mojej wg. mnie wygórowanej aktywności umiem zachować kulturę, lecz nienawidzę chamstwa oraz cheatowania, przyznam się bez bicia że raz użyłem celowniku do AWP, lecz chciałem się odegrać za te wszystkie wcześniejsze cheatowania z strony innych graczy, na szczęście admini dali mi jeszcze jedną szansę, i teraz na pewno nie popełnie tak karygodnego błędu. 
Posiadasz działający mikrofon [TAK/NIE]: TAK
Skladka miesieczna 11,07 zl SMS/PSC?: Tu jest druga sprawa bo nie bardzo jestem za płaceniem składek, jeśli by to nie przeszkodziło w mianowaniu mnie adminem byłbym bardzo wdzięczny.
Kontakt (GG / Steam): GG: 
59532316 Steam również posiadam lecz nie mam na nim cs 1.6, może służyć jako kontakt ze mną. Podam na Gadu-Gadu gdyby było to wymagane.
Steam/Nonsteam?: Nonsteam 
Link do GameTracker: 
http://www.gametracker.com/player/George%20Clooney%20%3B3/193.33.177.130:27205/

Opublikowano

Czas spędzony na serwerze:2295minut

Znajomość amxx od 1-10? po długim czasie spędzonym na poradnikach forach patrzyłem skale mogę powiedzieć że jakieś 5-6

Co chciałbyś wprowadzić na serwerze jako admin:chciał bym wprowadzić przede wszystkim kulturę ład i porządek może jakieś mapy a tak to niczego serwerowi nie brak

Dlaczego ty?:Bo jestem kulturalny ogarnięty potrafię dostosować się do każdej sytuacji mam poczucie humoru lubię ten serwer i spędzam na nim bardzo dużo czasu

Skladka miesieczna 11,07 zl SMS/PSC?:tak PSC jak już

Link do GameTracker:http://www.gametrack....177.130:27205/

Przyjmuje. 

Twój nick: George Clooney ;3

Znajomosc regulaminu od 1-10?: 10/10

Czas spędzony na serwerze: 1550min = 25h+

Znajomość amxx od 1-10? 6.5/10

Co chciałbyś wprowadzić na serwerze jako admin: Na serwerze gdy nie ma administracji to bardzo często ludzie od razu się odpalają, wtedy naprawdę nie da się grać, gdy piszę do administracji to jest bardzo często zajęta, na serwerze jak i na komputerze siedzie dziennie po 4-8h więc z moją aktywnością na pewno nie będzie żadnego problemu, chciałbym na serwerze również zachować kulturę, ład i porządek.

Dlaczego ty?: Myślę że się nadaje na administratora, nie licząc mojej wg. mnie wygórowanej aktywności umiem zachować kulturę, lecz nienawidzę chamstwa oraz cheatowania, przyznam się bez bicia że raz użyłem celowniku do AWP, lecz chciałem się odegrać za te wszystkie wcześniejsze cheatowania z strony innych graczy, na szczęście admini dali mi jeszcze jedną szansę, i teraz na pewno nie popełnie tak karygodnego błędu. 

Posiadasz działający mikrofon [TAK/NIE]: TAK

Skladka miesieczna 11,07 zl SMS/PSC?: Tu jest druga sprawa bo nie bardzo jestem za płaceniem składek, jeśli by to nie przeszkodziło w mianowaniu mnie adminem byłbym bardzo wdzięczny.

Kontakt (GG / Steam): GG: 59532316 Steam również posiadam lecz nie mam na nim cs 1.6, może służyć jako kontakt ze mną. Podam na Gadu-Gadu gdyby było to wymagane.

Steam/Nonsteam?: Nonsteam 

Link do GameTracker: http://www.gametracker.com/player/George%20Clooney%20%3B3/193.33.177.130:27205/

Odrzucam. Sprobuj ponownie za tydzien ;)

Opublikowano

Twój nick: N@dnyCS

Znajomosc regulaminu od 1-10?: 7
Czas spędzony na serwerze (GT): http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.130:27205/
Znajomość amxx od 1-10?: 8
Co chciałbyś wprowadzić na serwerze jako admin:Chciałbym wprowadzić kulturę i żeby było miło grać na servie
Dlaczego ty?: Gram w godzinach nocnych wtedy często nie ma admina to wtedy są cziterzy i się nie da grać
Posiadasz działający mikrofon [TAK/NIE]: Tak
Skladka miesieczna 11,07 zl SMS/PSC?: SMS
Kontakt (GG / Steam):GG

Opublikowano

Twój nick: N@dnyCS

Znajomosc regulaminu od 1-10?: 7

Czas spędzony na serwerze (GT): http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.130:27205/

Znajomość amxx od 1-10?: 8

Co chciałbyś wprowadzić na serwerze jako admin:Chciałbym wprowadzić kulturę i żeby było miło grać na servie

Dlaczego ty?: Gram w godzinach nocnych wtedy często nie ma admina to wtedy są cziterzy i się nie da grać

Posiadasz działający mikrofon [TAK/NIE]: Tak

Skladka miesieczna 11,07 zl SMS/PSC?: SMS

Kontakt (GG / Steam):GG

Odrzucone - Ban na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.