Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Rydzus

Nowo powstała Sieć serwerów Game4Funn.cba.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym Was bardzo serdecznie zaprosić na nowo powstałe forum ogólnotematyczne (sieć serwerów).

Z racji tego, że jestem właściciel forum, gwarantuje Wam, że na naszym forum zastaniecie miłą atmosfere, pomocną administracje oraz ciekawie spędzony czas !

Bardzo Serdecznie Was Zapraszam !

System Reputacji System reputacji jest taki sam jak na innych forach, lecz na moim dodałem inne stopnie, zamiast np. Pomocny, neutralny itp. dodałem rangi z cs:go :) Ponieważ stwierdzilem ze bedzie to cos nowego i ciekawego.

Ekipa Forum Wlasciciel -> Rydzus

Kontakt: GG: 53323582

Shoutbox: Tak, posiadamy

Co oferujemy? Forum Game4Funn.cba.pl oferuje Miłą atmosfere, pomocną administracje, ciekawie spędzony czas oraz różnorodne tematy i wątki które urozmaicą czas spędzony na naszym forum.

Zapraszam również do głosowania na nasze forum: http://zamow-reklame.pl/bannery/glos_banner/1519/tak - Ciebie to nic nie kosztuje, a nam pomoze. Wystarczy kliknac w link i głos odda się automatycznie. Dziękuje !

POSZUKUJEMY SERWERÓW  !

Proszę się nie zrażać co do ".cba.pl" ponieważ to w żaden sposób nie wpływa negatywnie na funkcjonowanie i atmosfere forum :) a to jest chyba najwazniejsze.

Spodobalo się forum?? Udostępnij link na facebook'u i zaproś znajomych ! Ciebie to nic nie kosztuje, a pomoże w rozwinięciu forum :) Za wszelką pomoc bardzo dziękuję :) Pozdrawiam, Rydzus.

bannerek.png?i_dim=1366x768&app_id=web-c