Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: TrusT
Imię: Łukasz
Staż na serwerze: Wystarczający na pewno powyżej 10h pod nickiem TrusT, Kezzy, 
кezzy  i paru innych.
Doświadczenie: Być adminem to nie sztuka, po prostu trzeba się wykazać kulturą i spostrzegawczością. Adminem bylem na dd2 cs 1.6 i sporo rzeczy umiem. Ktoś nie umie się zachować to zostanie stosownie ukarany.
Znajomość sourcemoda [0/8]: Powiem że nie wiem bo nie miałem styczności z sourcemodem, nigdy nie byłem adminem w cs go ^^ kiedyś musi być ten pierwszy raz. Ale napewn osobie poradze bo z amxx nie miałem więszkego problemu.
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak kilkukrotnie.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Na serwer wbijam o różnych godzinach i gram po 2/3 mapy co jakiś czas, więc można powiedzieć, że dużo.
Dlaczego Ty?: Dlaczego ja? Z tego co widzę to mało jest adminów praktycznie ich nie widzę na serwerze. Przyjdą dzieci to jest takie zamieszanie, że się nie chce grać. A ja będę wpadał co chwile i sprawdzał czy jest porządek czy nie.
Kontakt: Steam 
http://steamcommunity.com/id/Eccchooo/
SID: STEAM_1:0:101299630 
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

!!!Co do składki jutro lub pojutrze na pewno będzie zapłacone przelewem bo przyjdą mi pieniądze a jak będzie opóźnienie to zapłace sms'em!!!

• Legenda
Opublikowano

Jesteś aktywny na serwerze, jak gram to Cię widzę a gram często :D potrzebujemy aktywnych adminów.

Przyjęty na okres próbny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.