Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprint sorry, nie chce mi sie pisac na gg tym bardziej ze mam je na telefonie ;x

1. Reaktywacja konkursu lvl i mala edycja jego

( 2k lvl - gold premki na miech, vip 15 dni) ( 2.750k lvl super premium na miech, vip 30 dni) (3.250k lvl elite premium na 15 dni i vip 15 dni) Jedna osoba może maksymalnie zdobyc 2 nagrody (bezsens jak zgarnie wszystkie ;x) (I tak exp zmiejszyles to elite nikt nie wygra, wiec pozdro xd)

2. Dodanie konkursu no-life, do wygrania nagrody dla top3 no-lifow (admini mogą też uczestniczyc, aby ich zachecic do pilnowania serwera xd) 1 miejsce i tak bajtel zajmie ale ok ;x co za tym idzie zresetowanie czasow online na gt (chyba sie da XD nie wiem nie patrzylem ;x) 

Nagrody?

1 miejsce: Gold premium 15 dni (lub premium 20 dni jesli nie bedzie chcial gold ;))

2. miejsce: Vip na okres 15 dni

3 miejsce: Vip na okres 7 dni

3. Dodanie konkursu top15 (nagrody za 3 pierwsze miejsca) [Zasady: Perm ban = wykluczenie z konkursu, np jesli zbanowany uzytkownik ma 1 miejsce, to osoba z top2 zgarnia nagrode za top1, czyli osoba z 4 ranku tez sie zalapie na nagrode o ile nie ma bana xd.]

Nagrody:

1 Miejsce: Zestaw premium (Premium + Gold premium na okres 30 dni lub vip 30 dni do wyboru xd)

2. Miejsce: Zestaw premium (Premium + Gold premium na okres 15 dni lub vip 15 dni do wyboru xd)

3 Miejsce (Premium + Gold premium na okres 7 dni lub vip 7 dni, jak kto lubi ;P)

4. Dodanie menu wyboru noży (/knife) można było by tam wybrać 4-5 róznych skinow nozy, a co się z tym idzie dodatkowych umiejętności do nich (np mniejsza grawitka, wieksze obrazenia z noza , 3 dodatkowe skoki w powietrzu, Wiekszy zasieg noza [ o ile sie da xd] no nie wiem ty jestes kreatywny xd)

Rozpatrz to ;) Oraz proszę o wypowiedzenie się graczy którzy grają na serwerze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.