CoFFeR Posted December 10, 2014 User Share Posted December 10, 2014 Twój nick:CoFFeR Nick admina banującego:N0tHinGData/Mapa: De_westwoodIP/SteamID:'VALVE_0:4:1705480186'Serwer (mod): 301Opis sytuacji: Dostałem bana za "cheaty" tylko że ja gram czysto prosze o dowody .Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Powod: 'Cheater' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1705480186' [AMXBans] Twoje IP: '77.253.19.98' [AMXBans] ======================================= Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Zapraszamy admina z rozpisanym demkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0tHinG Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Jako, że dostałem zaproszenie to z niego skorzystam. Co do Ciebie Coffer, chciałbym Cię przeprosić za zaistniałą sytuację, ale bana nie Ty miałeś dostać lecz inny gracz. Po prostu pomyliły mi się cyferki za co bardzo Cię przepraszam. Demo mógłbym opisać, ale piszę jak jest no więc należy Ci się ub poprzez moje roztargnienie dostałeś niesłusznego bana. Jeszcze raz Cię przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: UB. Wyjaśnione Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts