Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość rerexdznowu

Odwołanie od bana ahhahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obraza miała miejsce dzisiaj po godzinie 14 przez mikrofon.Serwer był w trakcie przenoszenia i Admini nie mieli uprawnień do banowania.Tak więc Ban został nadany przed chwilą.Do zamknięcia

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Opublikowano

Brak dowodów na przewinienie Tomasza, Tomek dostaje UB a Was na litość boską proszę o zdrowy rozsądek i opanowanie bo to już zaczyna być irytujące. 

1. Grochu jeżeli banujesz kogoś a ta osoba piszę odwołanie to nie zamykaj tematu bez żadnych dowodów odnośnie jej winy. 

2. Tomek znam Ciebie i wiem, że lubisz prowokować. Czy Wy na prawdę nie możecie dojść do porozumienia? 

Przez Was już mi ręce opadają, codziennie dostaję spam na jedną albo drugą stronę. Ogarnijcie się wreszcie!

Tomek dostaje UB, a Grochu ostrzeżenie ode mnie. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione! -_-

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.