Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość Mars.

Grochu...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.nie płaczemy

2.odpisałem na y@ "2x czysty" co jest w logach :)

3.dostałeś bana za obrazę,bo gdy ktoś Ciebie zabija mówisz przez mikro "psie jebany".

4.składając podanie Negatyw był tylko od Ciebie,Deosia nie liczę bo to Twój kolega :)

5.za to co robisz, już dawno powinieneś pożegnać się z siecią.

6.Komentarze na forum pokazują ,jakim jesteś człowiekiem.

http://www85.zippyshare.com/v/t4Y3nPRM/file.html

7.Dla twojej wiadomości Gracz suicide to były Kawumm ( pomyliłem nick)

8.jedyne co mogę dla Ciebie zrobić to każdy następny Ban za obrażanie mnie czy innych graczy będzie dłuższy - patrz regulamin (jest to nawet mój obowiązek)

9.Za całokształt,jeżeli to możliwe będę wnosił o degradację Twojej osoby.

niepozdrawiam

EDIT: Deoś,jakoś nikt prócz Ciebie świadkiem nie był.Nie wypisuj bzdur tylko konkrety.Kolega Daniel nie przedstawił żadnego dowodu na swoje słowa,a twoje komentarze są zbędne

EDIT2: Deoś: Produkujesz się bez sensu.Nie masz nic mądrego do powiedzenia?Żadnych dowodów?to zamknij szczene i tyle w temacie.Chcesz się popisać ze swoim kolegą ale nie wiem przed kim.

Mars. Mnie to nie obchodzi do kogo się dusisz - słyszę -banuję :)

Dla beki to ktoś Cię dopuścił do komputera.Tylko Ty nie rozumiesz i nigdy nie zrozumiesz.

Wypowiadasz się za innych że mnie nie lubią,a to z tobą nikt nie rozmawia tylko Tomek nawet na tsie.

Nie sprawdziłem?Dawaj dowód. Pewnie nie masz jak na żadne inne słowo.

Robicie syf na forum zamiast się zająć czymś pożytecznym,za obrazę już jest +1,teraz proszę o +1 za wypowiedź pod swoim postem.A ktoś z Czerwonych będzie miał ubaw jak to przeczyta i pewnie usunie za brak dowodów.

Opublikowano

Boże, ludzie robicie spinki o nie wiem co. Suicide to ja... i nie gram na odpale, z resztą jak nie to dajcie bana a ja czekam na rozpiske demka. Nie ma co sie spinać, luźno ludzie :>.
Druga sprawa jest taka, że widziałem jak pisal na y@ x2 czysty. Więc nie ma co zarzucać.

PS: Mars jeszcze zacząłes sam wyzywać od "smieci jebanych itp". Nasze sprawy tak? Sam miales pisać o tego smsa 11zl ja nie bede na Ciebie czekal chuj wie ile .... bo królewicz mial napisac na początku marca a napisal 15 jak ja juz przejebalem te 11 zl sms'em ;x.

• Lubię to! 1
Opublikowano

1. Nie jest istotne czy zgłoszona osoba to znajomy czy nie, Admina obowiązkiem jest sprawdzenie każdego kto został mu zgłoszony. 

2. Grochu sprawdził daną osobę i powiadomił o tym na y@. 

3. Opanujcie emocje ponieważ wyzwiska drugiej osoby nic nie dadzą. 

4. Nie przenoście na forum swoich spraw prywatnych (Mars, Kawum) 

5. Co Wy macie z tymi degradacjami... litości ludzie bo zachowujecie się jak rozwydrzona banda 5 latków z przedszkola którym ktoś podpierniczył ulubioną zabawkę. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Rozpatrzone.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.