Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
-=byku=-

Golf zakonćzony co sądzicie?

Recommended Posts

Siema, długooo juz nie byłem u Was moi kochani ale wiadomo, rodzina praca dom i GOLF <3 :D tak więc jak wiecie robiłem swojego golfa minął rok jak zrobiłem go już do końca , projekt został zakończony i zrealizowany tak jak chciałem <3 mam nadzieje że się Wam spodoba, załanczam zdj jak go kupiłem i jak teraz wygląda.M

Może krótki opis:

Na początku jak wiadomo seria 1.9 TDI 105 koni

Ale Piotrowi cos odjebało i zaczął dłubać i mechanicznie i wizualnie i tak dorównałem do wsadzenia silnika 4,2 v8 344koni seria ale podpierdolony jest do 425 koni, skad takie coś silnik 4,2 v8 344 koni seria od audi s4b6 totalna przeróbka komory, łap itd.. Ale się dało :)

Zawieszenie pneumatyczne air ride, na 17masto calowych kołach orginalnych porshe 2 cześciowe. Tylne lampy ne widac ale ledowe od Golfa 5 GTI ciemne. Uesy w kierunkowskazach zrobione jak i delikatnie przyciemnione szyby. No co więcej pisać to najważniejsze czyli serduszko napisałem :D Mam nadzieje ze się cos spodoba :)

hhh.jpg

• Like 3

Od 0-100 ma nie cale 5sec lekka buda. Hmm kolor felg masz racje każdy ma innymi sie podoba a to dla sb robię :) tak na progach czasem nawet nie da sie wjechać i trzeba kombinować . .milo ze sie podoba :)

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowania.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.