never Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 A oto powtórka (niestety, bo frapsowi odbiło i nagrał czarny obraz z dźwiękiem i komendami pilota) z odcinka specjalnego Falstone Rajdu Wielkiej Brytanii, gdzie pojechałem bardziej agresywnie, jednak przy prawym nawrocie auto mi się prawie obróciło a przez to iż wjechałem w rów uszkodziłem prawą przednią piastę i prawy drążek kierowniczy, przez co auto trochę mi ściągało w prawo, jednak dojechałem do mety. Symulator : Richard Burns Rally + WRSMP Co - Driver (Maciek Handwerker) Auto : Subaru Impreza '03 w specyfikacji szutrowej. Uszkodzenia pojazdu : Realistyczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 Mistrz kierownicy po kielichu. Wódy nie tykam, ale masz trochę racji haha :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombowy Hubert Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Cl. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts