never Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Siema, wrzucam wam tutaj moje drugie podejście do Chirdonhead II w Rajdzie Wielkiej Brytanii w symulatorze rajdowym Richard Burns Rally (2004). Dopiero próbuję ten program oswoić, więc widać że jechałem trochę defensywnie i głównie pod pilota (osobny program WRSMP Co-Driver, któremu głosu użyczył Maciek Handwerker), dlatego momentami zamiast przyspieszać hamowałem, oraz czasami trochę traciłem panowanie co udawało się szybko odzyskać. Będę dalej próbował nagrywać coś z tego, a następnym razem może będzie jakiś max attack. Uszkodzenia pojazdu ustawione na realistyczne. Przepraszam za jakość oraz momentami spadki fps'ów jednak mój PC ma już 10 lat i nawet przy tym starociu + frapsie ledwo rade daje :D Pozdrawiam wszystkich katów, starych jak i nowych.... Wasz stary wyjadacz w 1.6 :D Myślę, że pod wieczór wyląduje jeszcze na youtube powtórka z przejazdu Odcinka SPecjalnego Falstone, również z rajdu Wielkiej Brytanii w tym symulatorze, jednak będzie to tylko powtórka, bez dyktowania pilota gdyż frapsowi coś odwaliło i nagrał sam dźwięk z czarnym obrazem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombowy Hubert Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Cl. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts