Zwija Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Nick:Zwija Imię:Piotr Wiek:15lat Staż na serwerze: 52 godziny i mam vipa Doświadczenie:Miałem już admina gram w cs 3 lata z małymi przerwami Znajomość AMX [0/8]:5/10 Wiem że to mało ale postaram się nauczyć jak najwiecej Czy byłeś / byłaś już adminem?:Miałem dwa razy sam odszedłem:D Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Myśle że tak 2 godziny zależy czy w domu mam robotę ale 2 godziny na pewno moge być.Chciałbym dodać że na forum mam słabą aktywność ale to nad robie:D Dlaczego Ty?:Chciałbym pomóc innym adminom bo wiem że nie każdy ma czas na grane kiedy chce.Myśle że jak na mój wiek jestem odpowiedzialny i ogarnięty Kontakt:gg steam SID:STEAM_0:0:162621137 37.47.2.28 Steam Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
inevitable. Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Na tak.+jest w porządku+Ogarnie+Steam-Forum leży Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAM BEZ MYSZKI. Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Jestem nastawiony neutralnie. -wiek -forum +Steam +Staż Szczerze był bym na tak gdybyś był starszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T4X Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Jestem na TAK: +Widze go czesto na serwerze. +Myślę że wiek wystarczający. +Myślę że dobrze sie wykaże w roli admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeXoti34 Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Neutral : - forum -/+ są już admini + Chęci Vip to nie wszystko. Też mam vipa na only dd2 csgo i sie nie chwalę. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
QcK Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Jestem na TAK: +wiek +chęci -forum +aktywność Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts