DeXoti34 Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Nick: DeXoti :)Imię: ŁukaszWiek: 15Staż na serwerze: ponad 170 (wliczając poprzednie nicki)Doświadczenie: w byciu adminem ni zbyt ponieważ byłem nim na prywatnym serwerzeZnajomość sourcemoda [0/8]: 6Czy byłeś / byłaś już adminem?: Na swoim serwerze, grałęm na nim z kolegamiIle czasu możesz poświęcić na serwerze?: w wakacje znacznie dużo czasu 4-6 hDlaczego Ty?: Chciałbym spróbować tej posady na większych serwerach Cs'a. Pomógłbym adminom na serwerach. Bardzo ale to bardzo chciałbym dostać tą posadę. :)Kontakt: steam fb SID:STEAM_0:0:143830545Akceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak- Minimum 15 lat. - Posiadam - STEAM. - Posiadam - Działający mikrofon. - Posiadam- Minimum 10 godzin przegranych na serwerze. - Przegrane :)- Znajomość regulaminu serwera oraz forum. - Czytałem (ostatnio po rozmowie z Rydzykiem) :)- Wyróżnianie się kulturą osobistą. - Jak każdy nie zawsze, ale zazwyczaj kulturalny :)- Niezbędna jest minimum podstawowa znajomość sourcemoda. Znam podstawy, nawet sobie je zapisałem. - Minimum 7 dni stażu na forum. Posiadam- Akceptacja płacenia comiesięcznej składki na admina w wysokości około 6zł sms'em / 5zł przelewem. - Nie ma problemu. :). Jakich krytyk ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werierd Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Jestem na Tak !!! +Staż +Wiek +Aktywność +Ogarnięty +Youtbuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Kamil Wielki Posted July 5, 2016 V.I.P Donor Deserved Share Posted July 5, 2016 Na nie -wiek nie masz mutacji -nie umiesz przyjąć krytyki -wątpię że poświęcisz 4/6 god dziennie -nie popar cie jak na razie żaden admin ani opiekun serwera +forum ale nie jestem przekonany czy ci się nie znudzi jak dostaniesz admina Jak dla mnie nie nadajesz się na admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHAKUS Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Neutral ( z nawet duzym NIE): -wiek (brak mutacji) -nie umiesz przyjąć krytyki +/- aktywność (jeśli bedziesz gral 4/6h jak twierdzisz to na tak) -nie poparł Cię żaden admin ani opiekun +forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Ja jestem na tak +Ogarnięty nawet jest +Dobrze dogaduje się z innymi -troche jednak ten wiek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeOsEk Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Jestem na nie: -Doświadczenie -Doświadczenie w CS:GO (Będziesz banował za nic pewnie, chodzi o haxy) +/-Aktywność +forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
inevitable. Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Na TAK+Ogar+doświadczenie+4/6h dziennie Ciekawe ?? (Zobaczymy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Przykro mi mój drogi ale bez poparcia userów/Adminów/Opiekuna nawet jeżeli bym chciał to nie mogę przyjąć tego podania. Przekonaj do siebie innych a następnie napisz podanie, składanie kolejnego podania za 5 dni nic Ci nie da jeżeli nie będziesz miał poparcia innych osób. Podanie odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts