NeOsEk Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Nick: NeOsek1234Imię: DawidWiek: 14Staż na serwerze: Coś około 320hDoświadczenie:Byłem adminem wiele razy.Znajomość sourcemoda [0/8]: [7/8]Czy byłeś / byłaś już adminem?:TAKIle czasu możesz poświęcić na serwerze?:Z okazji że są wakacje dziennie coś około 1/2h Dlaczego Ty?:Ponieważ chciałbym pomóc administracji serwera w ogarnięciu go, w ciągłym mutowaniu dzieci a także banowaniu odpałów. Dobrze sprawowałem się na tej posadzie wcześniej. Myślę że dam sobie radę. Kontakt:Steam, GG, Forum, FBSID:STEAM_0:1:114363710Akceptujesz regulamin admina?:TAKAkceptujesz regulamin serwera?:TAK //edit Adidasek- Po pierwsze napisałem Sm 7 a nie 7/8. Po drugie troszku się znam na SM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHAKUS Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Oczywiście, że TAK: +forum +chęci +staż +znajomość moda -wiek (to tylko liczba) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombowy Hubert Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Nie -dopiero co wróciłeś -dziecinne zachowanie -7/8 SM? wątpie :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blyatek Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Na nie: -wiek -bardzo wulgarny -hazardzista, często prosi o skiny -daj się poznać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inevitable. Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Neutral+/-1/2h to nic+doświadczenie-Wiek (pewnie mutacji też brak)+staż- Wulgarny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeXoti34 Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Neutral : +wiek (bez mutacji) +staż (był adminem) -Wulgarny :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 +/- wiek. - dopiero wróciłeś. - impulsywny. - irytujący. + był już Adminem. + staż. + forum. Neutral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Kamil Wielki Posted July 5, 2016 V.I.P Donor Deserved Share Posted July 5, 2016 No nie wiem -jesteś bardzo napalony ale szybko ci przechodzi +byłeś adminem -jesteś nerwowy -/+wiek to tylko liczba, wydaje mi się że jesteś po mutacji -1/2 dziennie to mało +SM +forum oczywiście na plus jesteś aktywny i to widać Można ci dać drugą szanse ja jestem na tak :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts