Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
Guest DEeeoŚ

Piotr proponuje

Recommended Posts

Po pierwsze nie zapominajcie moi drodzy, że DD2 jest to klasyk! Medale były wgrane i nie kolidowały z innymi pluginami lecz po pewnym czasie po prostu gracze mieli ich dość. Jeżeli chcecie medale i inne gwiazdeczki to serwer BF2. 

Przelej odpada, mała garstka osób by używała tej komendy a reszta prócz skomlenia aby VIP'y rzuciły broń to jeszcze byłby jeden wielki spam o hajs. I oczywiście jak ktoś by odmówił przelania danej kwoty kończyło by się to spinami a w wielkim finale banowaniem za obrazę. Rs w sumie można wgrać, nie widzę przeciwwskazań. 

Jakoś nie przypominam sobie osób, które by narzekały na medale, wręcz przypominam sobie, że było narzekanie na ICH BRAK. Jakoś gram pewnym serwerze, gdzie jest komenda przelej i dużo osób jej używa, a spamu nie robi a na ogól jest 32/32 na serwerze. Ponadto nawet jeżeli ktoś nie raczył nam przelać nie ma spiny żadnej. A siedzenie w przekonaniu, że to klasyk i nic nie będzie zmieniane w końcu zabije ten serwer :)

Jeszcze jak Kajman był Opiekunem DD2 zrobiłem temat czy je usuwamy czy zostawiamy, większość poparło ich usunięcie i nie widzę najmniejszego sensu aby one były wprowadzone ponownie. Co do "przelej" wyraziłem swoją opinię UP i będę się jej trzymał bo nie patrze na inne serwery tylko na graczy, wystarczy spojrzeć na Bansa by zobaczyć jacy są impulsywni. Co do "Klasyka" jakoś do tej pory to go nie zabiło i dobrze się kręci, większość serwerów tego typu jest przerabianych w dodawanie różnych cudeniek a właśnie mniej jest serwerów typowo klasycznych bez żadnych udoskonaleń. RS można wgrać, ale /Medale /Przelej odpadają. Takie jest moje zdanie robaczku  :wub:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.