QcK Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Nick:QcK Imię:Patryk Wiek:17 Staż na serwerze:19h grałem na 2 róznych nickach QcK i d0nT c4r4 Doświadczenie:Bylem sporo czasu adminem na jednej z sieci serwerów Znajomość AMX [0/8]:7 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 4/5 godzin dziennie Dlaczego Ty?:Na serwerze gra duzo cziterów jak nie ma adminow a myślę ze przyda się pomocna dłoń Kontakt:http://steamcommunity.com/id/ QcKK SID: STEAM_0:0:82465781 Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAM BEZ MYSZKI. Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Wiek +Doświadczenie +Steam +Chęci +Grasz u nas od 24 czerwca a stażu masz 19h czyli średnio 2h dziennie. Było by świetnie gdybyś rzeczywiście poświecił te 4/5h dziennie.Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donor Dumbass. PGE Posted July 3, 2016 Donor Share Posted July 3, 2016 Jestem na tak +wiek+ kumaty chlopaczyna+checi+i trzeba dac mu szanse u Nas ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHAKUS Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Tak: +Staż +wiek +chęci -Forum (posiedz wiecej.) +/- Amx 7-umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i masz spore doświadczenie w edycji pluginów. Ogarniasz to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts