Smoku Posted December 7, 2014 User Share Posted December 7, 2014 Mam pewna propozycje. A mianowicie LOTTO.Raz w tygodniu np w Sobote odbedzie sie losowanie licz od 1 do 30.Osoba ktora trafi trzy liczby dostaje 5 zl do sklepiku.+nagroda specjalna dla osoby ktora trafi 1-2 liczby,na forum bedzie specjalny Dzial LOTTO,ja moge to porowdzic,ale pytanie czy Administracja sie zgodzi,Liczby beda losowane automatycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted December 7, 2014 V.I.P Donor Share Posted December 7, 2014 Jestem na nie. Konkurs lotto będzie organizowany co jakiś czas przez administrację, więc nie ma sensu tego rozpoczynać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 7, 2014 User Author Share Posted December 7, 2014 Okej,dzieki za info ,mozna /close. Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted September 29, 2016 Donor Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2014". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts