Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Na Imię mam Marcin, mam 21lat, mieszkam w Łodzi(woj. Łódzkie). Swoją przygodę z CS:GO zacząłem dokładnie 50przegranych godzin temu. W tym czasie rozegrałem jakieś tam deathmatche, kilka uproszczonych i turniejowych rozgrywek. Jesteście moi drodzy dla mnie pierwszą siecią serwerów, do której postanowiłem dołączyć, wraz ze zmianą z CS1.6 na CS:GO. Mam nadzieję, że 8lat stażu w 1.6 nie pójdzie na marne i ten skill się tutaj nieco wyrobi ;)

Na co dzień póki co moim życiem jest praca. Pracuję w Firmie Produkcyjnej Hutchinson. Zajmujemy się produkcją uszczelek samochodowych, czyli moimi obowiązkami, jako "operatora" jest napiep**anie cykli na prasach ;)

W czasie wolnym między pracą a pracą gram sobie w CS'a. Tak w zasadzie, to się tutaj dopiero uczę, bo ciężko jest przemienić około 5000godzin z 1.6 na CS:GO.

Gram u Was na serwerze CS:GO DD2 i TYLKO TAM, zawsze pod nickiem "Dzefrey"(Twarz z avatara na steam należy niestety do mnie^^).

Nie wiem co tu jeszcze więcej pisać, więc reasumując - Witam Was Wszystkich!

Jeśli macie do mnie jakieś pytania - proszę śmiało. Chętnie odpowiem.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Witamy!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.