Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana za wbicie an aktywnym banie bo axm nie działał. Dziekuje wszystkim za gre i na pewno nie wróce. Poznałem tu dużo fajnych osób,a le i paru idiotów. Wiele osób odchodzi nie żegna się, ale nie bede taki. Na koniec według mnie problemem tego serwera są admini którzy sami czitują i tylko kwestia czasu jak któryś z nich wylatuje nawet wiceadministrator poleciał za czitowanie (mr_danio). Poza tym ze czitują arogancaj niektórych jest tak duża ze ego by się w Bałtyku nie zmieściło tak shockwave i gtx pisze o was bo w większości tematów o was zamykacie szybciej niż ktokolwiek je zobaczy i zdąży się wypowiedzieć nie jesteście bogami i przez to ze się nie liczycie z zdaniem graczy i wielce trzymacie się zasad,ale tylko wtedy kiedy wam pasuje. Wiele razy słyszałem adminów którzy po prostu sobie rozmawiali pomiędzy drużynami a tego nie wolno robić, a jak wasi koledzy wbijali na aktywnych banach to upominaliście żeby wyszli i na tym się kończyło.

No i na koniec legenda w której musi być ziarno prawdy, że serwer ten założyły osoby które zostały zbanowane na innym serwerze za bycie adminem cziterem . Informacje te usłyszałęm od gracza TYtan Albanii któy był tu adminem i jak nim został od razu dostał liste tych których nie banować:D Życze normlanym graczom powodzenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.