Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Ananasek

Perm na AB dopiero dzisiaj dowiedxiałem si eod ADmina SHockWAve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisałęm juz w uwagach i dopiero dzisiaj dowiedziałem się od admina SHockWAve że mam bana na IP. Żeby nie było wbiłem na tym banie przyznaje się, ale nawet shock wave napisał że słyszał jak mówiłem że idę sprawdzić na forum czy czasem nie mam bana na 100%. Wbiłem na banie za słownictwo który był na tydzień, od razy wieczorem napisałem odwołanie niestety GTX je odrzucił, a ja na następny dzień bez wizyty na forum spróbowałem wejść na serwer. Wszedłem bez żadnego problemu ale zamiast cieszyć się grą wyszedłem i jak dowiedziałem się ze ban nie został cofnięty już więcej nie próbowałem wejść aż się nie skończył. Każdy przecież może się pomylić, a przy stałym IP ban za słownictwo powinien mi uniemożliwić wbicie na serwer. Odwołanie pisze bo mam paru kolegów na serwerze i chciałbym z nimi pograć,a jeżeli nie dostane to się pożegnam i tyle. W ostatnim zdaniu proszę żeby wypowiedział się nie tylko shockwave bo zmykanie przez niego tematów, w których jest i coś o nim jest nagminne.

• 8 lat później...
  • Junior Admin
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.