Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TEmat juz był ale niestety ktoś go zamknał :D. Nie mogę wejść na serwer i to dlatego ze tak jakby kytoś zablokował moje IP ban mi sie dawno skończył CS'a usunąłem razem z wszystkimi dodatkami itp. i zainstalowałem nowego. W domu sprawdzałem na 3 komputerach i problemem nie jest oprogramowanie tylko serwer który nie przyjmuje/blokuje moje IP. Nie pokazuje mi żadnych informacji ilu graczy gra na serwerze po prostu non responding. Wiem próbowałem łączyć się poprzez konsole to pisze ze you are baned, a nawet jakby był zbanowany to i tak pokazuje informacje co i jak na serwerze. więc do cholery jasnej kretynie który ześ to założył zdejmij mi to bo chce pograć. A admina czy moderatora proszę żeby nie zamykał tematu do póki nie będę mógł wbić an serwer! A IP mam stałe router resetowałem 20 razy i na serwer zalogowałem się bez problemu z innego IP na tym samym komputerze bo kolega z telefonu zrobił mi router.

Opublikowano

JA wbiłem na aktywnym banie ?? pisałem klaudii na ten temat że zalogowałem sie na katujemy na DD2 i żeby sprawdziła czy mam ten ban czy nie bo na aktywnym banie nie chce grać a wbiłem to dużó powiedziane 10 sekund przywitałem się i nawet nie zagrałem rundy, tylko od razu poszedłem na forum żeby sprawdzić czy mam bana potme już nawet nie próbowałem aż ban się nie skończy. Nie moja wina ze nie pokazało mi przy próbie wbicia na serwer że mam bana pomimo ze IP mam stałe tylko serwera.

Opublikowano

Ale ja nie mówie ze nie wszedłem na serwer mówię ze nie dołączyłem od żadnej drużyny i nie zagrałem rundy tylko zapytałem czy zdjęli mi tego bana skoro mogę wejść. I co za to mam mieć perma bo nie przeczytałem forum tylko wbiłem na serwer?? A po 2 w regulaminie nie ma nigdzie napisane ze nie można wbijać na aktywnym banie, to pewnie oczywiste ale nie ma. Nie po to do ADmina pisałęm zęby mi sprawdził tego bana a ten mi wywalił bana bo sam nie zauważbył tylko klaudia mu napisała.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.