Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
- ALONE -

Robin Hood, admin bez znajomości regulaminu...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: `[AK] Partyzant

Nick admina banującego: Robin Hood

Data/Mapa: 09.06.2016 - cs_wiocha

IP/SteamID: 83.23.198.116

Serwer (mod): COD

Opis sytuacji: Admin banuje mnie za "hosty" mimo że bylem w TT, buguje duszki na resp, kiedy go upomniałem nie zareagował. Według regulaminu zamieszczonego niżej notorycznie łamał zasady panujące na serwerze.

Wycinek z konsoli: Screen z konsoli : http://www48.zippyshare.com/v/8NCDmlsa/file.html

Demko z HLTV  potwierdzające moje oskarżenia: http://www72.zippyshare.com/v/5aJW9y3F/file.html

1. Zakaz używania granatów HE [1/x] z klasy bądź perku na małych mapach.

2. Zakaz wchodzenia na tekstury.

3. Zakaz wykorzystywania jakichkolwiek bugów serwera.

4. Zakaz expienia się nawzajem z przyjacielem (on daje Ci się zabijać a Ty jemu).

5. Terroryści mogą przebywać na respie do 1:00

6. Zakaz reklamowania innych serwerów.

7. Staramy się wykonywać cele mapy.

8. Zakaz używania jakichkolwiek wspomagaczy.

9. Zakaz używania jakichkolwiek skryptów do ułatwienia gry

10. Utrudnianie gry będzie nagradzane banem

11. Cziterów zgłaszamy na u@ lub na forum w odpowiednim dziale.

12. Zakaz używania noktowizora.

13. Zakaz używania rakiet / duchów na małych mapach.

14. RASH dostępny po upływie 5 sec od rozpoczęcia rundy.

15. Całkowity zakaz podpowiadania sobie na adminsay, oraz interadminvoice przez adminów.

• Donator
Opublikowano

człowieku jesteś w TT i zabijasz hosty wiec ciesz się ze ban tylko tyle trwa....duszki-he używa każdy mimo zakazu a skoro jest nas 4 na mapę to nie wyrzucę każdego...graj a nie lamisz bo masz cele mapy których nie wykonujesz, takie zachowanie po 1 upomnieniu bd traktowane jako kick-ban w razie kolejnych powtórek z sytuacji. Tyle w temacie z mojej strony...

Opublikowano

człowieku jesteś w TT i zabijasz hosty wiec ciesz się ze ban tylko tyle trwa....duszki-he używa każdy mimo zakazu a skoro jest nas 4 na mapę to nie wyrzucę każdego...graj a nie lamisz bo masz cele mapy których nie wykonujesz, takie zachowanie po 1 upomnieniu bd traktowane jako kick-ban w razie kolejnych powtórek z sytuacji. Tyle w temacie z mojej strony...

Po pierwsze TT na mapach z "cs" nie ma celów mapy była to mapa "cs_wiocha byłeś w CT więc cele tyczą się Ciebie. Po drugie hosty ubiłem po wyświetleniu się napisu " Terrorist Win " więc żadnego CT na mapie nie było co za tym idzie nie utrudniłem wykonywania celu mapy. Po trzecie "Każdy tak robi mimo zakazu" jak twierdzisz, ale od tego jesteś żeby tego pilnować.

• Lubię to! 1
  • 8 lat później...
  • Junior Admin
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.