Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
mihau

skarga na gracz MisticPolishTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce zauważyć ,że na takowym SS'ie pokazałeś tylko ,że takie samo IP okej... Ale on miał nick "mihau" ,a ty "mihau." ( Ty masz kropke w nicku ) ,wiec nie rozumiem tutaj jednego jak Ci wszedł na Twój nick skoro miał samo mihau bez kropki no ale jeśli Ty nie założyłeś sobie hasła na swój nick mihau. to jest i wyłącznie Twoja wina ,że ktoś Ci je w końcu założył. nick "mihau." nie jest oryginalny i każdy mógł sobie wbić ,a takie coś to nie dowód bo nie masz monopolu na ten nick. Podsumowanie: sam zawiniłeś bo opcja założenia hasła jest ,która zabezpiecza konto i Twoje pokemony jest ,a ,że Ty nie korzystasz to już Twoja wina i to było nieuniknione ,że ktoś w końcu wbije na taki nick.

Tyle z mojej strony ;)

Opublikowano

No dobrze ale tak czy siak to nie zmienia faktu ,że zajęli Ci nikt tylko przez Twoją ,że tak się wyrażę głupotę bo serwer stworzył warunki do zabezpieczenia konta. Nie będę się powtarzał z monopolem na nick itd. napisałem to co miałem wyżej i tyle z mojej strony. Nie będę się wdrożał w dyskusje ,która dla mnie nie ma sensu. Czy kropka była czy nie to nie zmienia faktu co chciałem przekazać. Koniec.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.