Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Generalnie wiadomo, że CS 1.6 nie jest nie był i nigdy nie będzie dochodowy.

Tak więc dlaczego z servera, który ma dobry potencjał robicie PAYtoWIN.

Do sedna:

1.50% szybsze expienie poka jest kompletnym bezsensem dzieki czemuś takiemu nigdy na serverze nie zagości ktoś nowy kto nie miał styczności z POKEMOD'em i zostanie na serverze na dłużej, bo po co skoro umiera co runde nie ruszając się z respa.

2.Podwójny skok jest także kompletnym bezsensem jeśli gramy na mapach typu awp_india albo scountzknife, które są grane bardzo często.

3.5% szansy na wyrzucenie broni z ręki wyklucza juz wszystkie osoby bez vip w rozgrywce z vip

4. 50 hp wiecej na start? I tak go ciężko zabić a do tego za kazde zabójstwo odnawia hp + weźcie pod uwage, że VIP potrafi mieć 250 hp + pełne, które sumując daje mu juz 500 hp! Strzał w głowe z AWP? tylko szczęście przy podwójnym skoku i zwiekszonym bieganiu.

Moim pomysłem jest reset wszystkich lvli pokemonów (Nie pd ani pokemonów tylko samych lvli)
Następnie redukcja z expienia pokemona o 50% szybciej na 10% szybciej (Co i tak daje dużą przewage)

Likwidacja podwójnego skoku jak i szansy na wyrzucenie broni z ręki przeciwnika.

Zamiast 50 hp dać mu 20 hp i usunąć odrodzenie hp co zabójstwo

Możliwość kupienia MAX 1 revive i 1 potion

Usunięcie kompletnie ENERGII (Przecież wiele pokemonów ma pasywne bieganie jak lubisz szybko biegać exp rapidasha)

Jedynym sposobem na szybsze bieganie bez pomocy pokemona byłby wtedy rower któremu proponuje zmniejszyć częstotliwość wypadania z przeciwnika do minimum ( To ma być rarytas)

Możliwość wymiany pokemona z MAX lvl'em na legendarnego ( Tylko raz aby każdy sie zastanowił jakiego chce )

Możliwość kupienia expa na pokemona jest dobrym pomysłem jak i opcje kupna legendarnego, ale obniżył był pułap do możliwości kupna pokemona z max 50 lvlem. Rozumiem, że server kosztuje ale w zamian za te zmiany gracze mogą podsunąć inne pomysły co moze dostać vip aby widoczność go na serverze nie odstraszała.

Wiem, że VIP to moze sie nie spodobać, ale co to za frajda grać na serverze max 2 na 2.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przede wszystkim osoby nowe, które po raz pierwszy wchodzą na serwer i są zabijane za pierwszym strzałem są demotywowane do dalszej gry. Dlatego też serwer nie cieszy się wielką frekwencją. Maksymalnie na serwerze jest ok. 6 osób. A drobne modyfikacje w benefitach płynących z konta VIP mogłyby poprawić grywalność na tym modzie.

Opublikowano

polecam wkleić to zamiast tych przedmiotów co są na serwerze poprawią balans :)

{Przedmioty}
Potion 5000 a 50 y 2 "Leczy 50 HP"
Escape_Rope 700 j "Teleportuje na respa"
Full_Heal 500 y 5 c "Leczy wszystkie statusy"
Super_Potion 7000 a 70 y 2"Heals 70 health"
Awekness 300 g y 3 "wybudza za spania"
Opublikowano

NIe wiem po co te wypociny. Każdy wie jak jest i ja też jestem zaa i mówiłem o tym Toxerowi ale ludzie. Toxer raz na miesiąc zainteresuje się serwere mi tyle. 15 Maja mówił " W czwartek zwiększe exp i popoprawiam to to i owo (w tym pralke bo nie dawała pokemonów jak wyskoczyło powiadomienie)" ,a i tak od tamtego dnia nie ma go na forum i zero zainteresowania z jego strony. Patio jest Opiekunem ,a on też nic nie robi , bądźmy szczerzy. Jeśli Toxer nie ma czasu na serwer ,a Opiekun ,który powinien ogarniać serwa jak go nie ma też ma olewkę no to wolę już nowego Opiekuna aby on coś ogarniał jak Toxer ciągle w pracy zawalony. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Larry.
Nie chodzi właśnie o zwiększanie expa... Wręcz przeciwnie aby w ciagu miesiaca wbijało się max lvl. W tym "remake" chodzi przede wszystkim o to aby bazować cały czas na skillu w cs a nie na umiejętności wciskania skilla. "Pokeskill" ma być decydujący w walce a nie podstawowym budulcem zadawania DMG przeciwnikowi. Mało frajdy jest w zabijaniu przeciwnika przy pomocy magcargo za pomocą jednego skilla dlatego lvl powinien isc tak jak idzie teraz dla postaci nie donejtowanych (no-vip) a dla vip zwiekszenie xp ale nieznacząco, bo +50% wiecej xp to jest ogromna przesada.

Opublikowano

NIe wiem po co te wypociny. Każdy wie jak jest i ja też jestem zaa i mówiłem o tym Toxerowi ale ludzie. Toxer raz na miesiąc zainteresuje się serwere mi tyle. 15 Maja mówił " W czwartek zwiększe exp i popoprawiam to to i owo (w tym pralke bo nie dawała pokemonów jak wyskoczyło powiadomienie)" ,a i tak od tamtego dnia nie ma go na forum i zero zainteresowania z jego strony. Patio jest Opiekunem ,a on też nic nie robi , bądźmy szczerzy. Jeśli Toxer nie ma czasu na serwer ,a Opiekun ,który powinien ogarniać serwa jak go nie ma też ma olewkę no to wolę już nowego Opiekuna aby on coś ogarniał jak Toxer ciągle w pracy zawalony. Tyle z mojej strony.

Jeśli opiekun nic nie robi to napisz do Toxera jak będzie aktywny, że nie wypełnia swoich obowiązków