Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Larry.

Cziter na Pokemodzie ,który ma zmienne IP , Steam ID te NS'owskie i wszystko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi Toxer.

Ten typ wbija ciągle nie ważne na co mu dasz bana i tak dalej. Na swoim koncie ma Huntera 200Lv ,więc aby tego czitera już zniechęci do gry proszę abyś usunął mu wszystkie pokemony.

Jego nick to Kebszoni 

Może po tym zabiegu zniechęcisz go do gry bo tak od zera to nikomu sie juz nie chce ,a czitera zawsze mniej.

Tutaj masz screena do jego 10 aktywnych banów:

http://speedy.sh/PrPFD/Screen.png

http://www61.zippyshare.com/v/JmNFQgyU/file.html

Mam nadzieje ,że coś z tym zrobisz albo jakoś to ogarniesz bo 24/7 też na serwie nie jestem.

Opublikowano

Próbowałem tą komnde Who Next jednakże nie ma takiego pluginu ;/ Dlatego chce aby Toxer usunął mu poki bo jak mu wyzeruje to może odechce mu się grac bo tak expic od zera to nikt nie lubi.

Opublikowano

Nie wiem czy na serwerze jest taki plugin ale spróbuj komendę amx_banconfig

jak ktoś jest ogarnięty to ominie bana na config ;) jest prosty sposób na ominiecie tego bana :D 

można spróbować zbanować go na zakres IP ale w tym przypadku, może to zbanować kilka osób 

Opublikowano

Przeczytaj uważnie, jeśli dasz bana na Nick i tak wbije. Ma wszystko zmienne

wystarczy zablokować ten Nick i już go nie będzie można używać ;) nawet jak zmieni sobie IP/SID  

• Lubię to! 1
Opublikowano

Akai ale blokada na nick i tak go nie powstrzyma bo wbije na innym i będzie psuł grę dalej ,więc wiesz..