Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ZEROTOLERANCE S4v!O

Nick admina banującego: nieunikniony

Data/Mapa: de_eldorado

IP/SteamID: '178.36.216.145' / 'STEAM_0:1:22350194'

Serwer (mod): COD

Opis sytuacji: Zabiłem 3 ze skana na eldorado, a że miałem skill 1/2 na zabicie to 3 padło w moment, po czym na ekranie pojawiła się wiadomość z admin say "dla twojej wiadomości nie można skanować' a ja spytałem bo co? bo giniesz? jest to gdzieś w regulaminie? no i poleciał ban :) Może chciałbyś być nieśmiertelny, nie wiem, ale to, że na nuke nie było za bardzo na Ciebie sposobu to ok, za to na eldorado miałbyś pewnie pograne, ale cóż zbanowałeś, choć nie napisałeś nic więcej niż to na admin sayu, a pytałem czy jest to gdzieś w regulaminie.

@edit: czytałem regulamin i nigdzie nie ma takiego punktu, więc zaraz po odpowiedzi kogokolwiek z adminów piszę skargę :)

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Reason: 'Skan Przez Plotek bo to'
[AMXBans] Duration: '30 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:22350194'
[AMXBans] Your IP: '178.36.216.145'
[AMXBans] ===============================================

Opublikowano

Nie powinno się skanować bo czesto lamusy jeszcze siedzą i można ich rozstrzelać jak kaczki ;p

A kogo to obchodzi? Tak samo można podać setki przykładów, nie powinno się być niewidzialnym, bo lamusy cię nie widza, nie powinno się biegać 1000km/h, bo lamusy cię nie trafią i tak dalej i tak dalej. Choć wydaje mi się, że jako admin nie powinieneś nazywać graczy tej serwerowni "lamusami" a zastąpić to słowo newbie chociażby.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jesteś rewelacyjnym adminem, skoro wyrażasz się w taki sposób o graczach.

Apropos tematu, ban jest słuszny z tego co kojarzę, to zawsze były bany za skanowanie eldorado. 

Słuchaj lepiej tak niż co za kur** ciota  i tego typu podobne słowa lamus nie jest obrazliwym slowem.

I jak nazwać takiego typka który gra bez klasy i nie wykonuje celi tylko Bot Noob lamus

I jeszcze dla waszej świadomości Nikogo tak nie przezwałem i nie oceniaj mnie koleś bo mnie nie znasz :)

Opublikowano

Jesteś rewelacyjnym adminem, skoro wyrażasz się w taki sposób o graczach.

Apropos tematu, ban jest słuszny z tego co kojarzę, to zawsze były bany za skanowanie eldorado. 

Jak może być słuszny ban skoro ja jestem nowy, a w regulaminie NIC takiego nie ma? Bo czegoś tu nie rozumiem, a ja jestem alfą i omegą, że mam to wiedzieć? :D no bez jaj. Naprawdę na wielu serwerach grałem i NIGDY nie było to zabronione. A co do nazywania graczy, którzy są słabsi, gorsi lub dopiero się uczą LAMUSAMI to weź się gościu zastanów. Jak ciebie to nie uraża to nie znaczy, że innych nie, bo jak ktoś by mi pocisnął od lamusa to bym go złamał. Pozdrawiam, jakby co już skarga napisana.

• 8 lat później...
  • Junior Admin
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.