Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Wczoraj zauwazyłem ze wreszcie po dlugim czasie powstał normalny serwer pokemod. Siedze w tym modzie bardzo długo ale niestety nie ma serwerów żebym mógł sobie pograć. Od wczoraj gram na tym serwerze i widzę że jest on świeżutki ale zawiera wszystko co lubie. Pomimo tego mam kilka uwag które napewno pomogą.

1. Zwiększyć minimalnie exp ponieważ dowiedziałem się ze max lvl jest 480 a z tym expem co jest teraz to wbicie jednego poka zajmie około rok takiej częstej gry ale nie no lajfienia. Więc proponuje albo obniżyć max lvl zeby móc szybko wbic poka i expic nastepnego albo zwiekszyc minimalnie exp.

2. Wprowadzić coś takiego co nazywa się /globale. Sa to poki o skilach pasywnych, które działają mimo tego ze tym pokiem w tej chwili nie gramy ale musimy go mieć w naszej 6 na ręce ze tak powiem. Było to na wielu serwerach i cieszyło się dużym zainteresowaniem. Przyciągnie to wielu nowych graczy. W razie dokładniejszych pytań pisać albo tu albo priv i jak coś mam gotową listę poków które miałyby być tymi globalami.

3. Ułatwić gre dla nowych graczy. Zauwazyłem ze pare nowych osób narzeka na to że nie mogą zabić innych ludzi bo maja zbyt dużo hp a do tego sa jeszcze potki. Także jeśli nie zostanie zwiekszony exp to wtedy najlepiej dodać coś takiego że kazdy nowy gracz dostaje + 50 hp od razu. 

4. Osłabić albo wprowadzić zakaz spamu skilem typu: thunder, rock skile, thundsrock itp. Uważam że to jest przesada zeby na 130 lvl rock slide zabierał 100+ hp i ladował się 6s.  To co na 250 bedzie zadawał  z 200+ i ladował się 1s. Na tym poziomie powinien się ładować minimum 25s

5. Wprowadzić możliwość zrobienia własnego pokemona max 3 skile w tym 1 legendarny i 2 zwykle albo 3 zwykle ale bez połaczeń typu rock slide i skill mewtwo bo to będzie za dobre.

6. Wprowadzić możliwość dostania legendy za pokerank np 100k pokeranku to 1 legenda a 300k pokeranku to 2 lepsze. Myślę ze to przyciagnie ludzi to chętniejszego zaglądania.

7. Osłabić vipa to znaczy usunąć mu wyrzucenia broni i zmartchwywstanie bo to jest za dobre jak ktoś ma ogromnego farta to może wywalić broń 3 razy z rzedu.

8. Wprowadzić zakaz przez cała runde na rzucanie skili obszarowych na bs i respa bo tak powinno byc a nie wszyscy tego przestrzegają.

9. Na mapach typu scout wprowadzić zakaz gry pokemonami typu hitmonle, machamp i wprowadzić ban za granie maczetą bo ta mapa nie na tym polega.

Myślę że to są najważniejsze rzeczy. Serwer jest spoko ale wymaga poprawek. Myślę że dzięki temu co napisałem wyżej może stać sie do najlepszego pokemodu jaki istnial w ciagu ostatnich 8 lat. 

PS. Proszę nie pisać odnośnie expa i skili, że kup vipa to szybciej się bedzię biło bo nie o takie komentarze mi chodzi. Bo pokemod racja to skile ale to dalej jest cs i powinno to nawiazywac dalej do strzelanki a nie only skill bo nie o to tu chodzi.A zabawa z wbijania leveli nie powinna byc bardzo latwa ale też po co tyle pokemonów jak zeby wbic max lvl 1 potrzeba tyle czasu.  W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać chętnie odpowiem. Także pozdrawiam bobasekb1 :) 

Opublikowano

ja proponuję jeszcze wywalić Pełne wyleczenie i super napój bo trafić gościa za 450dmg a on stoi dalej to na prawdę odstrasza, szczególnie nowych graczy :)

Opublikowano

ja proponuję jeszcze wywalić Pełne wyleczenie i super napój bo trafić gościa za 450dmg a on stoi dalej to na prawdę odstrasza, szczególnie nowych graczy :)

Może nie usunąć ale zwiekszyć cene pełnego wyleczenia do 10k 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.