Dixon Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Witam. Mam oto kilka propozycji które zaraz wam je przedstawię i mam nadzieję, że wejdą w życie na forum :) No to może zaczniemy od forum :) : To tak - Dodać do regulaminu a dokładniej reg. SB : Można dodać jedynie 3 wpisy - nawiązując do tego żeby nie było nie potrzebnego spamu, w regulaminie pisze - zakaz spamowania lecz nie do końca to jest zrozumiałe i powinno być zmienione na "Można dodać jedynie 3 wpisy" a gdy osoba np: napisze 3 razy i potem nikt nic nie napisał a ta osoba napisze 4 raz dostaje warna jeśli osoba wypowiedziała się 3 razy a następnie napisała inna osoba a po tej osobie napisała ta osoba to jest to dobrze zrobione. Kolejna propozycja do regulaminu : Dodać do regulaminu a dokładnie Posty i tematy: Zakaz wypowiadanie się we własnym podaniu nawiązując do tego jest to nie potrzebne a przy okazji nabijamy sobie posty ... Od tego jest przecież opcja edytuj i tam możemy wyrazić, poprzeć itp zdanie. Nawiązując na dole do świąt to tu też na forum gracze powinni poczuć magię świąt i dodać na forum padający śnieg + bannery świąteczne itp ... Propozycja na serwery - wiem, że dział propozycje są w dziale serwerów lecz musiał bym pisać w każdym dziale a przy okazji nabił bym sobie postów to nie chodzi o to. Nadchodzą święta więc nasi gracze na serwerach powinni poczuć magię świąt na serwerze i możliwe na forum. Do czego zmierzam? - Wgrać na każdy serwer czapkę mikołaja, plugin który pozwoli na padanie śniegu oraz takie +/- model mikołaja dla TT oraz CT, lecz tego to bym do końca tak nie wgrywał ponieważ serwer np: cod może zlagować lecz dd2 to już tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Propozycje fajne na forum jestem ZA Lecz co do serwerów może jest strasznie obciążyć :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Jestem na za, te pluginy nie obciaza serwera na tyle zeby utrudnialy one gre wiec nie widze przeszkod :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Też popieram wszystkie propozycje. Na shoutboxie często pojawia się tzw. 'spam', który dla moich oczu jest nieznośny. Taki delikwent, który zobaczy na swoim koncie ostrzeżenie powinien trochę zwolnić tempo. Co do plug-inów na serwerach. Myślę, że może to w pewnym stopniu obciążyć serwer, ale też nie przesadzajmy. Takie gadżety wytwarzają fajną atmosferę na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted December 6, 2014 V.I.P Donor Share Posted December 6, 2014 Co forum bez zastanowienia tak. Co do serwerów to jeśli to nie będzie kolidowało lub obciążało serwera to również na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted September 29, 2016 Donor Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2014". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts