Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc krótko i na temat. Gram sowie na mapie de_eldorado i za chwilę wchodzi Mary Jane. Cały czas go zabijałem aż w pewnym momencie wyszedł bo się zezłościł na mnie. W ataku wściekłości rzucał skilem obszarowym na bs'a, ale mniejsza o to. Chodzi głównie o to, że bezpodstawnie dostałem od niego bana bez żadnych screenów, które mógłbym przedstawić. Powodem mojego bana było to, że "czituję". Wiele razy byłem sprawdzany przez Patio i Toxera, ale  widocznie ktoś nie potrafi odróżnić dobrego gracza od czitera, dlatego proszę o to aby zabrać funkcję admina Mary Jane'owi lub go ukarać w jakiś inny sposób.

Opublikowano

Dostałeś owego bana gdyż zgłoszono mi cię na steam'ie + jest na ciebie nagrane demko, poprosiłem gtx'a aby je sprawdził, gdyż ja się na tym za bardzo nie znam, ale widać jak skanujesz. Zachęcam również innych.

http://catshare.net/U00PlqxCTfwhin0N/Kebszoni2.dem

Co do skilla, mam ustawione bindy pod 3 klawisze - z  skill, x pokeitem i c adminsay, gdy strzelałem do ciebie, przypadkowo wcisłem Z, gdyż chciałem użyć liny i cofnąć się na spawna.

Zapomniałem dodać, co do wyjścia z serwera, po prostu nie chciało mi się grać zbytnio i poszedłem sobie posłuchać muzyki, a te swoje teksty "jechałem go i się zezłościł" zachowaj dla siebie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.