Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Werierd , (Werierd :3 #AWP.Master <3)

Nick admina banującego: Adidasek (najprawdopodobniej)

Data/Mapa: 2016r. 04. 20.

IP/SteamID:  STEAM_1:1:72000609

Serwer (mod): Serwer Only DD2 Cs:Go

Opis sytuacji: Sytuacja była , taka , że mój bardzo dobry team (sarkazm) , rzuca mi fleshe , utrudnia grę na przykład blokowanie mnie , zdarzyło się , że wszedł we mnie w noblocku , przede wszystkim nie pomaganie mi w sytuacjach potrzebnych tylko psucie mi rozgrywki.

A ja dostałem bana , jak znajomi mówili mi , że za micro , gdyż po takich sytuacjach teamu musiałem rozładować swoje emocje i krzyknąć (bluzge) , po prostu nie wytrzymałem , gdyż to dzieje się często :( , i najprawdopodobniej dostałem za to bana

Wycinek z konsoli: Disconnect: STEAM UserID STEAM_1:1:72000609 is not allowed to join this server.

Opublikowano

Kilka razy otrzymywałeś bana za nadużywanie mikrofonu. Tym razem bardzo głośno krzyczałeś i wyzywałeś. Szkoda, że nie ma bana na dłużej, na pewno byś takiego dostał.

PS:Ban kończy się 27.04.16r o 13:40 :)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: BAN zostaje.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.