Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: SvV
Nick oskarżonego: TRAKER
IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:0:117553017 
Przebieg sytuacji: A więc tak ... Wchodzę sobie na serwer aby odprężyć się, pograć sobie w miłym towarzystwie. No ale niestety jak codziennie jakiś kretyn - (wybaczcie ale innego określenia na takiego gracza nie mogę użyć), drze , nie mówi, nie krzyczy a drze mordę przez mikrofon. Skarga wynika z tego, że pisałem 3 razy na czacie adminów do admina wymienionego wyżej, a on co ? Ma centralnie w dupie to co ktoś zgłasza. Inny gracz również napisał, ale on dalej gra zamiast go zmutować chociażby. Nie wymagałem dużo, chciałem tylko aby uciszył gracza ,,Cyka point ..." . Takie lekceważenie Sobie sprawy przez admina nie powinno mieć miejsca. Ja rozumiem, że Admin to też gracz, chce pograć, pobawić się ale ... Jeżeli złożył podanie i został przyjęty to dochodzi jakaś odpowiedzialność pilnowania serwera oraz POMOC innym graczom. Ja takiej pomocy nie otrzymałem i dlatego piszę takową skargę. Ale zaraz będą pytania ,,Dlaczego sam go nie zmutowałeś?" - Otóż tego ... nie było nawet w tabeli więc nie miałem możliwości.
Dowody: Sprawdźcie logi, że zgłaszałem to adminowi na czacie adminów (u@) ;)

TRAKER - Jeżeli podjąłeś się takiej posady, która jest odpowiedzialna to czytaj to co piszą do Ciebie inni na u@, a nie Ty Sobie tylko grasz i masz w dupie NAS ,,graczy".

• Lubię to! 1
Opublikowano

Pomyliłem się ? :) Ty również byłeś na serwerze przez chwilę, po czym wyszedłeś :) Niestety GOTV nie działa tak bym Ci udowodnił. Miło, że bronisz kolegi ale ...

Opublikowano

Gracz został ukarany banem na 4h. Jeżeli jest jeden admin na serwerze to ma ciężko "ogarnąć" wszystko. 

PS: Jeżeli Ci tak bardzo przeszkadzał to równie dobrze możesz go sam zmutować. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Skarga odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.