noname Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Witam. Jak w temacie chciałbym zgłosic skarge na admina cwaniaczek czy jakos tak. Opis sytuacji: Około godziny 18.00 grałem na serverze BF mod uzywajac komendy u@ pisałem do admina kilka pytan dotyczacych servera. Gdy zwrociłem mu uwage aby nie spamował komendami które sie wyswietlaja na srodku chodzi mi komende ktora mowi o celach mapy dostałem kick z serva napisałem ze to rozprasza graczy ciagle spamowanie przez admina i jest to wkurzajace. wtedy własnie pokazał skad sobie nazwe do gry wymyslil bo zaczoł cwaniakowac ze adminowi wszysko wolno i bedzie dalej spamował. Przed chwila ta sama sytuacja godzina 20.00 mapa weestwood i dalej ten sam admin uzywa czatu ktory nie dotyczyl gry tylko prywatnej rozmowy z innym graczem gdzie mogl to normalnie na y pisac a nie aby wszyscy widzieli. wiec to taka mała prosba do H@ aby zwrocił uwage temu adminowi aby nie cwaniakował przed innymi graczami. wrazie nastepnych takich sytuacji zrobie ss ktore wstawie pod nastepna skarga bo wedlug mnie nie po to sie ma admina aby nadmiernie wykorzystwac go cwaniakowania albo pokazania sie jakim to waznym sie na tym serverze nie jest. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 1. Wzór 2. Dowody 3. Nie ten dział :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted December 3, 2014 Author Share Posted December 3, 2014 Dowody mozecie sami zobaczyc na hltv Tutaj napisalem bo nie widzialem nigdzie innego dzialu pierwszy raz u was na forum jestem i nie moge nic znalesc Ok skarge chyba w dobrym miejscu teraz zostala wystawiona :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts