Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Aktualnie SQN|Rhasta||Smoker|L. [grałem na różnych nickach, z przyczyny że grywam na cod/diablo i mam różne nazwy, postanowiłem zrobić jedną na której będę grał cały czas]
Imię: Jakub

Staż na serwerze: Sumując nick `Sulin [Q] i PokEmoN będzie dobre 14H, gdyż nie było mnie z powodu popsutego PC.
Doświadczenie: Doświadczenie jest spore, miałem już admina kilka razy.
Znajomość AMX [0/8]: 7
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Codziennie po 2/3 godziny powinno być.
Dlaczego Ty?: Pisałem już w tamtym podaniu - gra sporo cheaterów, tak jak wczoraj w południe, było 7 osób i wbił cheater, wszyscy wyszli i nie było gry. Jeżeli ów osoby są na serwerze piszę do kogoś poprzez Steam, ale nie zawsze da rade wejść, gdyż może robić coś ważnego, tak więc chciałbym pomóc, adminom i również w rozwoju serwera.
Kontakt: GG, steam, TeamSpeak, PW
SIDSTEAM_0:0:146049879

Akceptujesz regulamin admina?: Tak.
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

- Minimum 15 lat. Jest.
- Posiadanie platformy STEAM. Jest.
- Minimum 5 godzin przegranych na serwerze. Jest.
- Znajomość regulaminu serwera oraz forum. Jest.
- Wyróżnianie się kulturą osobistą. Jest.
- Niezbędna jest minimum podstawowa znajomość AMXX. Jest.
- Dawanie przykładu innym graczom. Myślę że jest, nie wszczynam kłótni ani nic w podobiu, na serwerze jestem spokojny i nie ma na mnie skarg.
- Minimum 14 dni na forum. 9 dni - Nadal nie.
- Akceptacja płacenia comiesięcznej składki na admina w wysokości około 6zł sms'em / 5zł przelewem. Nadal żaden problem.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.