Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Rafcio
Staż na forum : około miesiąc tak 26-28 dni 
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Bardzo dużo iż że nie mam drugiego monitora to korzystam z laptopa  i na stacjonarnym gram w cs na codmod 301 a na lapku siedzę na forum i tak 5 godzin około
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9-10  (Wiem wtedy pisałem 8-9 ale no cóż zawsze można się poprawić)
Dlaczego ty? : No to teraz czas na to Jestem adminem i nie ma na mnie skarg (2 pomyłki ale wyjaśnione a gracze dostali ode mnie ub) Umiem oceniać dema i screen i także umiem rozpoznać czitera od skilla czyli np: Ktoś ma aim ma gorsze staty a skill ma lepsze to i tak rozpoznam kto to kto. Jestem już dosyć zapoznany z tym forum  no i posiadam wysoką kulturę i także umiem podejmować rozsądne decyzje a wiec jeszcze tak byłem ubt na innej sieci  i to też chcę spróbować swoich sił jeśli będę miał choć jedną pomyłkę to sam poddam się  degradacji z funkcji unbanteam. Bez wymówek itp.  Proszę o danie szansy to tyle.
Znajomość AmxBans [0/10] : 9

Znajomość IPB [0/10] : 9

Opublikowano

"przecinek"?

Dziękuję za wyręczenie mnie, najpierw wróć do przedszkola i dowiedz się co to przecinek i składnia zdań.

N.I.E.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.