Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem, że konto mam dopiero od paru dni ale na serwerach typu PokeMod gram juz dobre pare lat wiec wiec co i jak bez obawy . Poniżej przedstawiam kilka propozycji mam nadzieje ze sie przydadzą :

1. Dodanie na mapie awp_india lini "anty rash" myśle że może się to sprawdzić i być pomocne bo nikt nie lubi na tej mapie sie zastanawiac czy ktos kogos na respie do tylu nie zajdzie  i znikała by jak już by został pojedynek 1 vs 1 .

2. Usunięcie na malych mapkach typu : fy_poll_day , fy_snow , awp_india itp. Ok'a aby nie mozą sie było w nieskończoność uleczać i tak masz juz poand 100 hp a takie bieganie i nieustanne uleczanie sie tylko przdluza gre.

3. Wprowadzenie zakazu "spamowania" skilami obszarowymi/ataukajcymi osoby w poblizu na mapach typu assault. Chodzi tutaj głównie o to zeby osoba z takim pokemonem nie siedziała bedąc w ct tylko i wyłącznie na dachu i spamowała tym skilem zabijajac na wyższym levelu wiekszość tt .

Opublikowano

1. Słabe, przecież gdyby nie to, to ciągle by sie chowali za skrzyniami, oraz nie było by możliwości zbierania poków, chyba ze po X czasie znikałoby.

2. Wystarczą 3/4 celne strzały z m4/ak ew. deagl, a nawet z innych broni, dobre miejsce, wyczekanie na przeciwnika, i gracze tacy jak Sarenko Serento i Zwija padną xD

3. Nie mam zdania

Opublikowano

1. Jeśli chodzi o tą mapke, to według mnie nic nie musi być dodawane mapka nie jest tak często grana, ludzie nić nie narzekają. 

2.  Tak i tak rundy tutaj są szybkie więc niepotrzebne jest usuwanie O'AK.

3. Jak w Regulaminie jest napisane pisze staramy się wykonywać Cele Mapy. Admin zwraca uwagę graczowi :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.