Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 
Tak sobie siedzę w tym tygodniu na L4 i zauważyłem ze w godzinach porannych (godziny gd do 12-13) nikogo nie ma na serwerze. Może by się dało włączyć BOTy jeśli jest mniej niz 2-4 osoby?  (żeby był jakis ruch na serwerze)
Pozdrawiam ;)

Opublikowano

No nie wiem co ma tu przechodzić.To chyba nie przeszkadza? Jest aktualnie 10:44 i nikogo jeszcze nie ma na serverze . Wczoraj tez tak było. No ale jak chcecie. Niech wiecej ludzi sie wypowie, moze sie myle.

Opublikowano

Gajos, nie ...

Aktualnie mamy godzinę 13:37 , na serwerze już ludzie zaczynają się zbierać. Około 12 również byli ludzie na serwerze.

I drugą sprawą jest to, że jeżeli dodałoby się boty na serwer to większość graczy wbijali Sobie po prostu punkty aby być wyżej w rankingu. Bezsensu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja także jestem na ni ludzie wybijają około godz 11, a jeżeli już po siedzisz na serwrze z 15/20 min to na pewno ktoś wbije.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.