Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ Serwera: Cod Mod 101 LvL VHard

Hosting: Pukawka

GameTracker:

http://www.gametracker.com/server_info/31.186.83.188:27050/

Staż Serwera: Istnieje od 20.03.2016r.

Coś o sobie: A więc zacznijmy nazywam się Oskar, mam 17 lat. Pochodzę z wsi w woj. Opolskim, dużo czasu spędzam przed komputerem, no jak to prawdziwy nastolatek. Interesuje się Mechaniką (techniką). No co by tutaj dużo mówić to chyba wszystko na mój temat. Przejdźmy do samego serwera.
Serwer stoi od 20 dni ale wszystkie pluginy itp. zostały zrobione przez nas. Wszystko jest dopracowane, pluginy są dobrze zrobione, nie ma w ogóle błędów. Więcej chyba nie jestem wstanie wyjaśnić ale jeśli chcecie wszystko zobaczyć to zapraszam na serwer, wiadomo zawsze lepiej jest zobaczyć coś na własne oczy.

Dlaczego chcesz dołączyć do nas?: Chcę dołączyć do waszej sieci ,ponieważ bardzo podoba mi się styl, ludzie (choć mało osób tutaj znam) i co najważniejsze można się dogadać z Właścicielem sieci.No i druga kwestia chciałbym podpiąć się pod sieć z serwerem aby graczom grało się lepiej.

Kontakt: http://steamcommunit...m/id/elektroon/ GG: 58479737

Nie będę się już tutaj bardziej rozpisywał więc pozdrawiam, ElektroOn.

Opublikowano

-  Jest już COD MOD w sieci

- Twój serwer jest praktycznie pusty cały czas

Moje zdanie: NIE

Nie wiem czy mogę się wypowiedzieć ale i tak to zrobię. 1. Jest CodMod 301lvl a to co innego. 2. Serwer jest pusty o tej porze, jak patrzę na inne serwery z tej sieci to widzę że u was też większość pustych więc.

A z resztą nieważne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.