Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ Serwera: JailBreak

Hosting: 1shot1kill.pl(1s1k.pl)

GameTracker: Udostępnię jedynie na GG osobie, która zajmuje się dołączaniem serwerów do sieci, wybaczcie ale powodem jest to, że serwer jest jeszcze na innej sieci i nie chciałbym robić reklamy w linku z GT gdzie jest inne forum dopisane.

Staż Serwera: 2016-03-25

Coś o sobie: Więc tak jestem Jakub, lat 16, mieszkam we Wrocławiu, uczęszczam jeszcze do gimnazjum(3 klasa) po gimnazjum mam zamiar wybrać się na profil typu informatyk/monter samochodów co jest to można powiedzieć marzeniem co do informatyka ponieważ strasznie mają wysoko poprzeczkę postawioną co do nauki, ogólnie interesuje się bardzo sportem(piłka nożna, ręczna, koszykówka, siatkówka) itd... w gimnazjum mam profil sportowy jak i też inne, ale wybrałem profil sportowy ze względu na to, że uczęszczam na treningi 1KS Ślęza.

Dlaczego chcesz dołączyć do nas?: Ponieważ chciałbym się wyróżnić typem serwera na sieci tzn. inny typ serwera, który też jest popularny chociaż czasami ciężko go rozkręcić jest tak w moim przypadku ponieważ odkupiłem ten serwer właściwie nie rozkręcony i jedynie kiedy będę mógł już reklamę wykupić to w następnym tygodniu tak teraz mogę tylko coś zdziałać SMS-ami, może i serwer nie jest rozkręcony tak jak należy ponieważ właściciel czyli mój kochany brat nie ma pojęcia za bardzo na temat serwera jak go rozkręcić itd... i zaoferowali mu pierwszą lepszą sieć gdzie serwery nawet w połowię nie są rozkręcone.

Kontakt:

GG; 58482172 (Brata z którego aktualnie ja korzystam żeby znaleźć sieć dla serwera)

Steam; Procentowy.

Co do subkonta itp... bo coś czuję, że mogą paść takie pytania w moim kierunku. Subkonto udostępnię zaufanej osobie na forum, która lubi pomagać przy serwerach, co do konkursów też serwer może zostać udostępniony.

Opublikowano

Po 1. Żadnej reklamy nie będzie więc edytuj post. Każdy z nas chce zobaczyć co masz.

Po 2. Nikt od Ciebie nie chce subkonta. To ty dołączysz do Nas i ty masz całą opiekę nad nim.

Po 3. Stwierdzam, ze serwer to 0/x osób.

To jak twierdzisz, że nie będzie żadnej reklamy to, żegnam ozięble bo z chamskimi osobami nie będę prowadził rozmów jak i nie będę wysłuchiwał głupot, pokazałbym ale jakoś nie chcę robić reklamy innej sieci w linku GT.

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.