Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: |Benny|

Nick admina banującego: Grochu

Data/Mapa: only DD2

IP/SteamID: Your IP: '83.29.117.176'        Your SteamID: 'STEAM_0:0:1854238714'

Serwer (mod):

Opis sytuacji: Ostatni raz w cska grałem 2 dni temu 06.04 nie dostałem powiadomienia o AB. Teraz wchodzę na serwer najpierw mnie wyrzucono po 5 sekundach od wejscia za afk, a nastepnie po 30 sekundach dostałem perma za AB którego nie otrzymałem. Nie wiem czy to błąd, wolałem nie wchodzić na serwer i pisze tutaj z wyjaśnieniem. Sprawdzałem AMXBans, bana nigdzie dla mnie nie widzę. Pozdrawiam

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] You have been banned from this Server!

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu

[AMXBans] Reason: 'AB'

[AMXBans] Duration: 'permanently'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1854238714'

[AMXBans] Your IP: '83.29.117.176'

[AMXBans] ========================================

Opublikowano

Nie chcę być natrętny, ale minęło 24h od bana a tu wyjaśnienia dalej nie ma a z tego co kojarzę to 24 jest na wyjaśnienie. Skoro Grochu nie może bądź nie potrafi tego wyjaśnić, to czy ktoś innym może mi powiedzieć dlaczego dostałem "AB" kiedy wcześniej żadnego bana (poza SS które wstawiłem i UB dostałem) nie otrzymałem. Ponadto w AMXBans nie ma żadnej informacji o moim banie. Z tego co się orientuję w tym czasie były jakieś "ataki" na serwer, możliwe więc że to jest jakaś pomyłka? Liczę na wyjaśnienie.

• 8 lat później...
  • Junior Admin
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.