Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szczerze mówiąc nie wiem czy w dobrym dziale piszę, a nie znalazłem info dotyczących takiej sytuacji:

Dzisiaj próbowałem wejść na serwer, i wyskoczyło mi, że mam się "zalogować". Pierwszy raz coś takiego mam, więc wolę zapytać.

Wyskoczyły 2 opcje: ZALOGUJ, po kliknięciu której nic się nie działo, oraz INFO, po wybraniu której wyskoczyło tylko takie coś:rshelpmotd.txt

Może mi ktoś napisać o co chodzi? 

Opublikowano

Nick, na którym chcesz wejść na serwer, jest już zarejestrowany przez inną osobę. 

Musisz zmienić swój nick i będziesz mógł normalnie wbić. Po wejściu możesz też zarejestrować swój nick wpisując /reg ;)

Opublikowano

Nick, na którym chcesz wejść na serwer, jest już zarejestrowany przez inną osobę. 

Musisz zmienić swój nick i będziesz mógł normalnie wbić. Po wejściu możesz też zarejestrować swój nick wpisując /reg ;)

Ok. A co z osiągnięciami? Bo wbiłem 1200 killi, 14 odznak od zera wszystko... Więc to raczej ktoś wbił się na MÓJ nick nie?

Opublikowano

Ok. A co z osiągnięciami? Bo wbiłem 1200 killi, 14 odznak od zera wszystko... Więc to raczej ktoś wbił się na MÓJ nick nie?

Po to jest darmowy system rejestracji. To, że nie zarejestrowałeś swojego nicku, to już nie moja wina. 

a tak wgl to nie ma żadnych dowodów, że to ty 1 wbijałeś na tym nicku

Przykro mi, ale nic na to nie poradzę ;(

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: wyjasnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.