Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
CsGoVac

Najleplepszy serwis do betowania!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam dziś do zaoferowania serwis csgovac.pl . Jest to stronka na której możemy postawić swoje skiny,oraz skrzynki ( o minimalnej wartości 0.01$!!) i wygrywać itemy postawione przez innych użytkowników .

Na stronie mamy dwa tryby gry :
-Minimalna stawka 0.5$ (Oznacza to ze możemy postawić skina wartego nawet 100$,lecz serwis pozwala nam postawić max 10 itemow)
-Małe kwoty od 0.01$ do 5$ (stawiamy skina od 0.01$ do max 5$ ,serwis pozwala nam postawić max 15 itemow)

Zapytacie : jak to działa? otóż na tej zasadzie (skopiowane ze strony http://csgovac.pl/about.php) :
Zwycięzca wybierany jest na podstawie wzoru : winnerTicket = Math.floor(g_Totalcost*secret)
Sekret jest to losowa liczba Od 0 do 1 czyli np (0.5656578) ; 
Jak to wygląda w praktyce ? Zakładamy że w puli mamy 2$ czyli 200 centów gdzie każdy cent to 1 bilet.
Zakładamy że secret wynosi : 0.445367545 
A więc 200 * 0.445367545 = 89 (Nasz szczęśliwy bilet)

Ktoś mówi : Losowanie ustawione buuu !
Nie ma takiej możliwości , dlaczego ? : 
- Hash rundy generowany jest przed rundą (publicznie dostępny) jest on niczym innym jak zakodowaną informacją ile wynosi sekret 
- Nikt nie może przewidzieć jaka będzie wartość przedmiotów w puli.

A teraz krótkie podsumowanie ,dla czego pisze tutaj ten post. Najważniejsze co mogę powiedzieć to to ze strona nas nie oscamuje ,korzystam z niej dłuższą chwile i itemki są mi wysyłane wszystkie które wygrałem. Oczywiście  strona jak każda inna tego typu pobiera prowizje ,bo musi się jakoś utrzymać, ale powyżej 85% owa prowizja nie jest pobierana.Jak dla mnie stronka jest fajnie zrobiona graficznie i ode mnie dostaje 10\10 ,

Link :csgovac.pl/

Szczerze polecam!